SOCIAL MEDIA

21. mar. 2010

Weekend tur

Idag er det officelt forår hernede! Vil godt kalde disse dage for forår men skal love for at det også har været sommer på det sidste. Den anden dag da jeg var ude at løbe om aftenen var det "kun" 15 grader. I griner nok men jeg havde både ondt ørene og halsen da jeg kom hjem. Idag har jeg fået "snydt" mig til hele 2 timers sport - både løb og intervaltræning. Vidunderligt!

Igår kom vi så endelig op nordpå for at se de vandfald vi længe har villet set. Naturparken er i Metulla - næsten 3 timer fra hvor vi bor og tæt på Lebanons grænse. Begge drenge sov hele vejen. De havde kun sovet 3 timer inden vi kørte da de havde været i byen. Utroligt at vi fik dem stoppet ind i bilen ;-) Vandfaldene ligger i naturparken Iyon. Området er en dyb klippedal hvor floden Iyon løber og der kan man så se hele 4 flotte vandfald. Det højeste er 30 meter. Vi gik omkring 3 timer og derefter nåede vi et kort besøg i Hula naturpark som er et moseområde med over 200 fuglearter og en kæmpebestand af "Cat fish" (ved ikke hvad den fisk hedder på dansk). På billedet der er taget igennem et hegn ser man Lebanon på den anden side.Tanur Waterfalls from Tin Liel on Vimeo.
Musikken der allerede spiller på bloggen kan stoppes på Ipoden ude til højre.
 Ellers så har drengene Pessach ferie fra idag. Hele 18 velfortjente dage. Jeg har ferie omkring 10 dage. Har masser af planer. I første omgang skal vi nok en tur til Tel Aviv en af de næste par dage.

KNUS
post signature


21 kommentarer :

 1. Sikke smukke naturbileder på din video, Tina! Og dejligt at høre om jeres udflugt - Israel er mere naturskønt, end jeg troede.
  Ha' en god søndag aften, klem :-)

  SvarSlet
 2. Wow hvor er det smukt at se!!!! Jeg havde heller ikke drømt om, at Israel var SÅ frodigt og omskiftelig...har vist ikke hørt ordenlig efter i geografitimerne ;O) Jeg sidder og tænker på en tur vi havde for nogle år siden i Frankrig...vi vandrede også i timevis og oplevede nogle meget smukke vandfald..det var i Jura. Åh, jeg elsker at trave derudad! Tak fordi jeg fik lov at "gå med" i Hula.

  SvarSlet
 3. Hvor er der smukt i naturparken;) Også mere naturskønt end jeg troede i Israel. Det lyder skønt med ferie for både drengene og dig.

  SvarSlet
 4. Åh, hvor er der altså bare smukt...
  Hvor ville jeg gerne ha været der og duftet foråret!
  Her er sneen næsten væk, men nu er der godt trist og smattet- heldivis er forårsblomsterne begyndt at titte frem..

  SvarSlet
 5. Tak for en super dejlig og smuk tur :) Nu glæder jeg mig endnu mere til forår og højere temperaturer.
  Kan I nu nyde jeres ferie :)

  SvarSlet
 6. Tina, hvor ser der vidunderligt ud hos jer.
  Godt, at I fik drengene stoppet ind i bilen, den tur skulle de da med på uanset hvor sent de var kommet i seng ☺ ☺
  Skønne, skønne billeder og video.
  Knus til dig.

  SvarSlet
 7. Også jeg er forundret over den frodighed der er i dit land. Det er nogel meget smukke billeder du igen har lagt på.
  Det 2. nederste billede...forestiller det en frugt eller en frøstand fra en blomst???
  Det ligner jo næsten vokskugler, men det går jeg ud fra at det IKKE er .. hehe :-)
  Knus

  SvarSlet
 8. Suk, hvor er der pænt, smukt og dejligt.
  Her i DK er det gråt i gråt, men vi er glad for det regner - Det sneer ikke ;)
  Det gælder om at se det positive ikke?

  Rigtig god ferie til dig og dine
  Knus Karina

  SvarSlet
 9. Wauuu hvor smukt og frodigt, hvad kommer der på de røde buske..??
  Hvor må det ha' været dejligt at nyde alle de smukke syn sammen alle 4.
  Tina, har I lige så smukke golfbaner i Israel..?? så er jeg helt sikker på jeg kan få Hasse med derned også
  Tak for en dejlig tur.
  Knus til dig

  SvarSlet
 10. Sikke smukke billeder du har fået taget og sikke en video du har fået kreeret Tina. Hvor er det dog et ualmindeligt smukt land, Israel. Tak for at vise mig noget af det.

  SvarSlet
 11. Dejlige smukke billeder. Jeg er også overrasket over frodigheden. Havde ikke forestillet mig, at der var så smukt.

  SvarSlet
 12. Sikke smukke billeder... man "svømmer" helt væk i dem......

  Rigtig god ferie

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 13. For en flott tur dere har hatt. Er virkelig imponert over at du fikk med deg guttene dine. Det tror jeg ikke hadde gått her etter en kveld på byen!!!

  Nydelig video. Her skulle jeg gjerne vært på besøk!

  Håper du snart blir bra fra din forkjølelse igjen!

  Ha en fin ukestart
  Klem Tove

  SvarSlet
 14. Tak for de søde kommentarer. Ja Israel er ret frodigt nordpå samtidig med at vi har ørkenen sydpå. her er så meget at se og da drengene var mindre var vi på mange flere ture. Det er skønt at de stadig vil med. Der var lige en overgang for nogen år siden hvor de ikke rigtig gad men vi holdt på vores og i Danmark nyder det det. Hmmmmmm træerne med de lyserøde blomster skulle være ferskentræer men er ikke så god til navnene så måske tager jeg fejl. Og på det 2. nederste billede er det rigtig nok en frøstand! Hvor dejligt at foråret er kommet til DK. Har set at I ligefrem får det lunt i denne uge! KNUS♥

  SvarSlet
 15. Jeg får et helt andet indtryk af Israel end det jeg havde bygget sammmen i mit hovede. Dejligt at du kan sprede dette budskab. Jeg nyder dine billeder og fortællinger.

  Knus og ha' en dejlig aften.

  SvarSlet
 16. Hej Tina

  Smukke billeder du igen har til os - jeg havde helt glemt hvor smukt der er om foråret. Ja Israel er jo heldigvis mere end hvad medierne herhjemme viser.
  Mine unger elsker også din blog, især når der er nye billeder, skulle hilse fra min mindstemand og sige at han syntes at grisen i dit forrige indlæg er skøn.

  Knus herfra - Tina

  SvarSlet
 17. Hejsa søde Engse. Du må hilse mindstemanden og sige at det ikke er et af familiemedlemmerne ved morgenbordet hi hi. Ja Israel er skøn om foråret. Og som Fru E og andre skriver er det dejligt at kunne vise disse sider af Israel! Hvor er det skønt at ungerne også følger med her. Glæder mig til at se dem til sommer - og selvfølgelig også dig♥

  SvarSlet
 18. Tak for en smuk tur og nogle fantastiske flotte natur billeder.Det er da en dejlig lang Pessach drengene har og kan du også have en dejlig ferie.

  SvarSlet
 19. Som flere af de andre blev jeg overrasket over frodigheden - jeg kender kun til det Israel, der er ørken, åbenbart... men det var smukke billeder af et smukt landskab.
  Måske er det fordi, Israel ikke er det store turistland, så brochurer derfra er ikke noget, der vælter ind af brevsprækken.

  (En catfish er en malle eller en havkat).

  SvarSlet
 20. Der var den Ellen - en havkat!!!! Der er begyndt at komme rimeligt mange turister igen hernede. På et tidspunkt var der så få at vi forældre nærmest blev behandlet som kongelige når de var hernede. De fleste danskere der kommer her er på Bibelrejser. Ja Conny, endelig en rigtig lang ferie for drengene ;-)
  KNUS♥

  SvarSlet
 21. Hej Tina!
  WAW, sikke nogle fantastiske fotos du har taget! Hvor er der smukt *smiler sagligt*
  Stort knus herfra

  SvarSlet