SOCIAL MEDIA

8. apr. 2010

Tel Aviv og Lego grafitti

Så er ferien slut og det er ikke let at skulle tidligt op igen! Tømte mit kamera igår og så at jeg slet ikke har vist billeder fra sidste uges tur til Tel Aviv. Vi tog derind tidligt og var først et smut forbi den skønne strand. Derefter gik vi på Carmel markedet. Tænk hvad jeg fandt der! Anthon Berg marcipan brød med forskelligt fyld. 4 stk. for 13 kr! Der var også en kæmperulle rå marcipan for 50 kr! Købte dog ikke en hel rulle - det er jo ikke jul he he men et par marcipanbrød blev det da til. Derefter besøgte vi kunstnermarkedet Nahalat Binyamin. Alle de skønne ting man kan finde der. Derefter gik turen til både Dizzengof centeret og Azrieli centeret. Det er i sidstnævnte man kan finde H&M. Først gad drengene ikke med ind da der (stadig) var kø. Det tog nu kun 5 minutter og så var vi inde. Fandt ikke noget - havde heller ikke megen tålmodighed til at lede. Kunne se at mange israelere blev skuffede. De troede at det var specielt og det er det jo ikke ligefrem. Lidt morsomt var det at de her i begyndelsen har ansat enkelte svenskere som ikke snakker hebraisk men kun engelsk med stærk accent hi hi.

Tel Aviv strand - tidlig morgen
Udsigt ind over Yafo

Lego grafitti i Tel Aviv
Springvand udenfor Azrieli centeret

Køen udenfor H&M - billedet er taget med mobilen
De to billeder her er taget på et tidligere besøg til kunstnermarkedet. Det er punge, tasker osv. lavet af kaffeposer, melposer, vaskepulverposer, chipsposer osv. Er de ikke herlige. Måske kunne det være inspiration til håndarbejdspigerne i blogland .

Bliver nok først imorgen jeg kommer rundt i blogland. Har masser af arbejde endnu og så er der et par basketballkampe sidst på dagen.

Har I forresten nogensinde chekket hvordan folk finder frem til jeres blog. Altså dem der søger på Google. Via Feedjit kan jeg se at der idag er blevet søgt efter Kejerens Skæg kage????? og min blog har været et af søgeresultaterne - den kage kender jeg godt nok ikke???? og der kommer stadig mange på siden der leder efter en let gløgg opskrift ;-)

KNUS
post signature

63 kommentarer :

 1. Dejlig tur i har haft Tina. Jeg har også LiveTrafficFeed, og kan se at mange kommer via en søgning på Fyrvaktaren og Camilla Läckberg.. det´er lidt underlig og også ret sjovt at se hvad der søges på for at finde os.
  Ha' en rigitg god dag Tina

  SvarSlet
 2. Fantastiske blå himmel - jeg er misundelig. Legografitti eller legoreklame - hvis ikke det er lego selv som har været på spil er det vel den fineste reklame man kan tænke sig - jeg er ret imponeret.
  Jeg er en klovn til det der blog-noget - lige nu er min blog helt stille for man kan ikke længere poste på den før den er flyttet, da den pt. understøttes af noget FTP-server og det skal stoppes. Og det er rigtigt uoverskueligt for mig, men det har deadline 1. maj, så jeg må jo hellere tage mig sammen inden længe... Men jeg ville også gerne vide hvor de ukendte besøg kommer fra - nysgerrig er man vel

  SvarSlet
 3. Anonym8/4/10

  Tina: Tel Aviv havde vist 100 års fødselsdag sidste år, så der findes også et resume + film af det http://semit.wordpress.com/2010/04/05/et-land-uden-mennesker-til-mennesker-uden-et-land/

  Nu er jeg også tilmeldt din blog som fast læser. Den er rigtig god, fordi den er optimistisk istedet for det snavs, der findes her i Danmark. Men jeg tror vi har tiden på vores side, men jeg er jo også mere politisk end biografisk. I din blog kan man slappe af. Det politiske/historiske tager meget tid, men det mangler jeg heller ikke. Jeg glæder mig til at vise din blog til min søn med alle de inspirerende billeder.

  Hej Inge, Signe. Jeg har jo også min blog og det er pudsigt at se, hvordan folk kommer ind, fx 'support boykott israel', & 'hvorfor jøder dræber jøder for at lave EXODUS' & 'Resolution 242 Palæstina'.

  semit / Peter

  SvarSlet
 4. Herlege bilete...
  Så deilig det hadde vore å lagt på sym der :-)

  SvarSlet
 5. Skønne billeder og skøn musik Tina :) Hav en dejlig weekend!
  Knus fra mig.

  SvarSlet
 6. Inge - Ja det er underholdende at se hvordan folk er kommet frem til en! KNUS♥
  Signe - Hi hi tror du at det er de danske legofolk der har været på spil!? Har tænkt over hvorfor du ikke skrev. Hvor er det bare surt. Håber at du kan få det iorden.
  Peter - Tak for dine skønne links. Der er højt værdsat! Tak for den dejlige ros. Men hvor er det vigtigt at der er blogs ligesom din. Det må være et kæmpearbejde. Har fortalt venner og familie hernede om dem og deres første reaktion var taknemmelighed og beundring så det bliver hermed givet videre. Håber at lidt billeder kan give din søn lyst til at komme med herned. Har jeg forstået det rigtigt - at du ikke har været hernede siden 1971? En god aften til dig Peter!
  Sigrid - Tusinde tak søde Sigrid♥
  Lotte - Mange tak. Gruppen Dag Nahash er fantastisk og deres tekster er helt utrolige!!! Siger altid noget om musik hvis der er nogen der kan lide den uden at forstå teksten. KNUS♥

  SvarSlet
 7. Hvor er det grafitti fedt, det er alligevel sjovere grafitti at se på end det herhjemme.

  Jeg er også blevet søgt frem på nogle underlige ting, bl.a. min fødselsdag er altid kedelig. Det er mine nu aldrig så jeg håber da personen fik lidt inspiration.

  Det ser ud til I har haft en dejlig ferie.

  Knus Grith

  SvarSlet
 8. Herlig tur dere har hatt.
  Og for noen flotte bilder, Tina!

  Har det travelt for tiden jeg også.
  Har ikke vært så mye tid til blogging!
  Håper å ta det igjen!

  Ha en fin kveld
  klem Tove

  SvarSlet
 9. Jeg kan forestille mig ligge på den der strandstol og nyde solen. Ahhh det kunne være skønt.

  Og så er jeg da helt vild med den Lego grafitti. K*** den er flot.

  Knus

  SvarSlet
 10. Hej Tina,

  Det er skønne billeder og bringer længslen efter forår, sommer og varme frem.

  Min søster og mor var i Israel for mange år siden. Det var efter sigende helt fantastisk. Mærker du mon meget til urolighederne i din hverdag?

  Glæder mig du kunne lide bladet, håber også du får købt dig nogle gode sko snart.

  Rigtig god weekend

  Knus Karina

  SvarSlet
 11. Sikke mange dejlige billeder, Tina - det er sjovt at se! Du har jo sommer :-)
  Ja, jeg har også lagt mærke til de søgeord, folk bruger - det er virkelig morsomt :-)
  Ha' en rigtig god weekend, varme klem!

  SvarSlet
 12. For søren hvor er den Lego-graffiti imponerende!
  Dejligt med nogle billeder af dejlige ting :)

  SvarSlet
 13. Hvor er det sejt med lego-grafitti! Nu går jeg godt nok ikke ind for at lave grafitti, men noget af det kan jo være ret flot, og det her er en sjov idé :-)

  Jeg kan godt lide den type genbrugsting - man kan lave nogle ret fede ting på den måde, og det udvalg ser da indbydende ud!

  Hav en dejlig weekend :-)

  SvarSlet
 14. Anonym9/4/10

  Tina: Jeg det er kun 39 år siden, jeg var i Israel, så jeg tænkte, at det måske var på tide. Men jeg skal lige være bedre forberedt. Jeg overdriver tit det der med forberedelse. Jeg synes nemlig, jeg skal kunne mere hebraisk og minimum på let hverdagsniveau. Ligesom, der ligger 26 artikler klar til udgivelse på bloggen i de næste 26 dage, så hellere være for forberedt end det omvendte. Tak for din dejlige kommentar på min blog. Det varmer i denne verden.

  semit

  SvarSlet
 15. For søren da, hvor ser der dejligt ud.. Jeg bliver helt rejselysten. Min mand siger ofte at han vil have mig med til Israel på et tidspunkt, han har været der og han har aldrig glemt det, han vil tilbage. Jeg må indrømme at din blog giver mig en voldsom lyst til at opleve Israel også.
  Rigtig god week-end
  Knus
  Louise

  SvarSlet
 16. Anonym10/4/10

  Hej Tina,
  jeg er blog-aholic - og stoedte paa din blog via??ved ikke hvor.
  Jeg bor i Tivon, og er med-moderator af et forum for danskere i Israel - dk-mor-i-israel
  Kender du det?
  Hvor bor du?
  Hvis du har lyst t at vaere med, er du velkommen til at kontakte mig paa
  lenebx@hotmail.com
  Vi har gruppetraef hos mig paa torsdag - der kommer omkring 30-35 fra forummet.
  Skoen blog du har.
  Mange hilsner fra Lene.
  bosat i Israel siden 2000, gift med Liron, mor til Jonatan, Benjamin & Eliah.

  SvarSlet
 17. Grith - Ja, det er ihvertfald kønnere end det man normalt ser. Hi hi hvor herligt at du så kan hjælpe dem med kedelige fødselsdage!
  Tove - Hejsa! Surt når der ikke er tid til så meget tid i blogland men sådan er der bare nogen perioder!
  Fru E - Så slænger jeg mig ved siden af ;-) Ja, dejlig grafitti!
  Karina - Det må være nye sko der skal til for ellers har jeg ikke SÅ ondt i knæerne. Vi mærker slet ikke nogte. Der har været perioder hernede hvor der har været meget ballade andre steder her i landet hvor vi har været lidt ekstra forsigtige. Var tilstede under det sidste selvmordsattentat i Netanya hvilket var forfærdeligt men heldigvis lang lang tid siden der har været sådanne hernede. Min far og mor er hernede hvert år og har aldrig følt sig utrygge!
  Madame - Bar det var sådan her om sommeren - det er da til at holde ud! KNUS♥
  Bitten - Ja, der er mange af grafitti kunstnerne der virkelig er talentfulde!
  Piskeriset - Pungene og taskerne er virkelig fede!
  Semit - Der er vist en der har overskud af energi hvis du allerede har så mange indlæg parat! 39 år!!!!! Nu kommer du herned iår basta ;-) Er sikker på at israelerne vil blive imponerede når du taler hebraisk og ellers er de gode til engelsk. Faktisk burde staten betale for din ferie efter alt det arbejde du gør for Israel ;-)
  Louise - Sikke en fornuftig mand du har he he. Spøg tilside. Er sikker på at du vil elske at komme herned på ferie. Der er virkelig masser af skønne ting at se.
  Lene - Sikke et herligt sammentræf. Har skrevet en mail til dig!

  SvarSlet
 18. Waaauv - det er et smukt sted du bor! Den kø til H&M er da imponerende! - Jeg er helt vild med de der kaffepose-kunsterting. Tak for et dejligt indlæg!

  SvarSlet
 19. Nu er det vist på tide, jeg få kikket ind til dig.Det ser ud til i har haft en rigtig god tur til Tet Aviv, skønne billerde du har taget både af strand og grafittig.
  Kan du have en rigtig god mandag

  SvarSlet
 20. Anonym24/2/13

  It's very simple to find out any topic on net as compared to textbooks, as I found this piece of writing at this web page.

  Feel free to visit my webpage zetaclear reviews

  SvarSlet
 21. Anonym27/2/13

  Simply wish to say your article is as amazing. The
  clearness on your post is simply excellent and that i could assume you are knowledgeable in this subject.
  Fine together with your permission allow me to seize
  your RSS feed to keep updated with approaching post. Thank you one
  million and please continue the rewarding work.

  Also visit my blog post; www.flooranddecoroutlets.com
  my web page - hardwood floors

  SvarSlet
 22. Anonym28/2/13

  Heya are using Wordpress for your site platform?
  I'm new to the blog world but I'm trying to get started and create my own.
  Do you require any coding expertise to make your own blog?

  Any help would be really appreciated!

  my homepage: toe nail fungus treatments

  SvarSlet
 23. Anonym7/3/13

  When I initially commented I appear to have clicked on the
  -Notify me when new comments are added- checkbox and now each
  time a comment is added I receive four emails with the
  same comment. Is there an easy method you are able to remove me from that service?
  Kudos!

  Feel free to visit my site: nyc housekeeping services

  SvarSlet
 24. Anonym16/3/13

  Valuable information. Fortunate me I found your site accidentally,
  and I'm shocked why this accident did not took place in advance! I bookmarked it.

  Take a look at my web-site ... http://provillusreviews-hq.blogspot.com
  My webpage > provillusreviews-hq.blogspot.com

  SvarSlet
 25. Anonym19/3/13

  I enjoy, lead to I discovered exactly what I used to be taking
  a look for. You've ended my four day lengthy hunt! God Bless you man. Have a great day. Bye

  Here is my homepage; http://www.tamang.com

  SvarSlet
 26. Anonym15/4/13

  This info is invaluable. How can I find out more?

  Take a look at my web blog zetaclear reviews

  SvarSlet
 27. Anonym26/4/13

  Everything is very open with a very clear explanation of the issues.
  It was really informative. Your website is useful. Many thanks
  for sharing!

  My webpage :: wartrol review

  SvarSlet
 28. Anonym26/4/13

  Hmm it looks like your site ate my first comment (it was extremely
  long) so I guess I'll just sum it up what I wrote and say, I'm thoroughly enjoying your blog.
  I too am an aspiring blog writer but I'm still new to everything. Do you have any suggestions for newbie blog writers? I'd certainly
  appreciate it.

  my blog post ... Additional Info

  SvarSlet
 29. Anonym26/4/13

  Howdy, i read your blog occasionally and i own a similar
  one and i was just curious if you get a lot of spam feedback?
  If so how do you protect against it, any plugin or anything you can advise?

  I get so much lately it's driving me crazy so any support is very much appreciated.

  my blog post: you can try here

  SvarSlet
 30. Anonym26/4/13

  WOW just what I was looking for. Came here by searching for genital wart

  Feel free to surf to my homepage :: Skip Navigation

  SvarSlet
 31. Anonym10/5/13

  Thanks for your marvelous posting! I genuinely enjoyed reading
  it, you might be a great author. I will ensure that I bookmark your blog and will eventually come back later in life.
  I want to encourage you to ultimately continue your great
  job, have a nice morning!

  my site - wartrolreviewsite.webs.com

  SvarSlet
 32. Anonym11/5/13

  I used to be suggested this web site by way of my cousin.

  I'm not sure whether this put up is written by way of him as nobody else understand such unique approximately my trouble. You are wonderful! Thanks!

  my web blog: wartrol reviews

  SvarSlet
 33. Anonym11/5/13

  If you are going for most excellent contents like myself,
  just go to see this web page daily as it offers quality contents, thanks

  Look at my blog post :: phen375 scam

  SvarSlet
 34. Anonym11/5/13

  My brother suggested I may like this web site.
  He was totally right. This submit actually made my day. You cann't consider just how so much time I had spent for this info! Thank you!

  Visit my website ... fat burning workouts

  SvarSlet
 35. Anonym11/5/13

  You really make it appear so easy together with your presentation but I in
  finding this topic to be actually one thing which I believe I'd by no means understand. It sort of feels too complicated and very huge for me. I am taking a look forward to your next put up, I will attempt to get the dangle of it!

  Also visit my web page - wartrol review

  SvarSlet
 36. Anonym11/5/13

  If you desire to improve your experience simply keep visiting this web page and be updated with the newest
  news posted here.

  Here is my web page - wartrol reviews

  SvarSlet
 37. Anonym11/5/13

  My family members all the time say that I am wasting my time here
  at net, however I know I am getting experience daily by reading such pleasant articles or reviews.


  My website: wartrol

  SvarSlet
 38. Anonym12/5/13

  I seriously love your blog.. Great colors & theme.

  Did you develop this site yourself? Please reply back as I'm looking to create my own personal site and would like to learn where you got this from or what the theme is named. Many thanks!

  Stop by my webpage :: buy wartrol

  SvarSlet
 39. Anonym12/5/13

  Thanks for sharing your thoughts on enjoys. Regards

  My web blog :: wartrol reviews

  SvarSlet
 40. Anonym12/5/13

  Howdy! I know this is kinda off topic but I'd figured I'd ask.
  Would you be interested in trading links or maybe guest writing a
  blog post or vice-versa? My website covers a lot of the same topics as yours and I feel we could greatly benefit from each other.
  If you happen to be interested feel free to shoot me
  an email. I look forward to hearing from you!
  Excellent blog by the way!

  Visit my web site - wartrol

  SvarSlet
 41. Anonym13/5/13

  Very good article. I certainly appreciate this site.
  Continue the good work!

  Also visit my weblog: where to buy african mango

  SvarSlet
 42. Anonym15/5/13

  You really make it appear so easy with your presentation however I in finding this topic to be actually one thing that I
  think I'd never understand. It sort of feels too complex and very vast for me. I am having a look ahead in your subsequent post, I will attempt to get the hold of it!

  my web blog - http://phen375reviews-hq.blogspot.com/

  SvarSlet
 43. Anonym15/5/13

  I'm really loving the theme/design of your website. Do you ever run into any browser compatibility problems? A couple of my blog visitors have complained about my blog not operating correctly in Explorer but looks great in Opera. Do you have any solutions to help fix this issue?

  my blog; phen375 scam

  SvarSlet
 44. Anonym15/5/13

  I have read so many posts on the topic of the blogger lovers
  however this piece of writing is actually a fastidious
  article, keep it up.

  Look at my web page ... wartrol reviews

  SvarSlet
 45. Anonym15/5/13

  Hi there! I could have sworn I've been to this blog before but after reading through some of the post I realized it's new to me.
  Anyhow, I'm definitely glad I found it and I'll be book-marking and checking
  back frequently!

  My website - does wartrol work

  SvarSlet
 46. Anonym15/5/13

  This text is invaluable. When can I find out more?

  Also visit my web-site - wartrol reviews

  SvarSlet
 47. Anonym15/5/13

  I've been exploring for a little for any high quality articles or weblog posts in this kind of space . Exploring in Yahoo I ultimately stumbled upon this website. Reading this info So i am glad to convey that I have an incredibly just right uncanny feeling I found out just what I needed. I such a lot definitely will make sure to do not disregard this website and provides it a look on a constant basis.

  Stop by my blog - wartrol review

  SvarSlet
 48. Anonym15/5/13

  I really love your website.. Very nice colors & theme.
  Did you create this web site yourself? Please reply back as I'm trying to create my own blog and would like to know where you got this from or exactly what the theme is called. Cheers!

  Feel free to visit my blog post; buy wartrol

  SvarSlet
 49. Anonym15/5/13

  I like the helpful info you provide in your articles.
  I'll bookmark your weblog and check again here regularly. I am quite sure I'll learn
  many new stuff right here! Best of luck for the next!  Here is my web site :: wartrol reviews

  SvarSlet
 50. Anonym15/5/13

  At this time I am going away to do my breakfast, after having my breakfast coming yet again to read
  other news.

  Also visit my blog; wartrol scam

  SvarSlet
 51. Anonym15/5/13

  Hey would you mind letting me know which webhost you're utilizing? I've loaded
  your blog in 3 different web browsers and I must say this blog loads a lot quicker then
  most. Can you suggest a good web hosting provider at a reasonable price?
  Thank you, I appreciate it!

  my web page - wartrol reviews

  SvarSlet
 52. Anonym15/5/13

  It's actually a nice and helpful piece of information. I'm happy that you just shared this useful information with us.
  Please keep us informed like this. Thanks for sharing.


  Feel free to surf to my homepage ... http://phen375reviews-hq.blogspot.com

  SvarSlet
 53. Anonym15/5/13

  Hi this is somewhat of off topic but I was wanting to know
  if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML.

  I'm starting a blog soon but have no coding skills so I wanted to get guidance from someone with experience. Any help would be enormously appreciated!

  Check out my blog post http://community.thetotalfootballer.com

  SvarSlet
 54. Anonym15/5/13

  Everyone loves it whenever people get together and share opinions.
  Great website, keep it up!

  Stop by my page wartrol review

  SvarSlet
 55. Anonym15/5/13

  Nice post. I learn something totally new and challenging on
  websites I stumbleupon everyday. It will always be exciting
  to read through content from other authors and use something from other web sites.


  Feel free to surf to my web page :: wartrol review

  SvarSlet
 56. Anonym16/5/13

  Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though
  you relied on the video to make your point. You clearly know what youre talking about, why throw away
  your intelligence on just posting videos to your site when
  you could be giving us something enlightening to read?


  Also visit my weblog ... buy wartrol

  SvarSlet
 57. Anonym16/5/13

  My partner and I stumbled over here by a different web address and thought
  I might as well check things out. I like what I
  see so now i am following you. Look forward to looking over your web page again.


  Also visit my blog post - buy wartrol

  SvarSlet
 58. Anonym16/5/13

  Having read this I believed it was extremely informative.
  I appreciate you spending some time and effort to put this article together.
  I once again find myself personally spending a lot of time both reading and
  leaving comments. But so what, it was still worthwhile!

  My web-site phen375reviews-hq.blogspot.com

  SvarSlet
 59. Anonym16/5/13

  Hello There. I found your blog using msn. This is an extremely smartly written article.
  I'll make sure to bookmark it and return to learn more of your helpful information. Thanks for the post. I will certainly return.

  My homepage :: wartrol scam

  SvarSlet
 60. Anonym17/5/13

  Thanks for sharing your thoughts. I really appreciate your efforts and I will be waiting for your next post thanks
  once again.

  Feel free to surf to my blog :: wartrol review

  SvarSlet
 61. Anonym4/6/13

  This is really interesting, You're a very skilled blogger. I've joined your feed and look forward to
  seeking more of your magnificent post. Also, I have shared your website in
  my social networks!

  Here is my web page; visit the site

  SvarSlet
 62. Anonym4/6/13

  Hola! I've been reading your website for some time now and finally got the bravery to go ahead and give you a shout out from Porter Tx! Just wanted to mention keep up the excellent job!

  Have a look at my web page: zetaclear reviews

  SvarSlet
 63. Anonym4/6/13

  Greetings! This is my first visit to your blog! We are a team
  of volunteers and starting a new project in a community in the same
  niche. Your blog provided us beneficial information to work on.
  You have done a extraordinary job!

  Visit my website: Phen375 reviews

  SvarSlet