SOCIAL MEDIA

18. nov. 2010

Gratis bøger

Vil lige give et tip videre jeg fik af min søster den anden dag. På Danmarks Radio's hjemmeside kan man hente hele 4 lydbøger gratis - 3 krimier og 1 roman. De ser spændende ud men I skal skynde jer for man kan kun downloade dem til og med 19 november. Jeg glæder mig ihvertfald til at høre dem! Har I læst nogen af dem?


 
Ha en dejlig dag♥
post signature

9 kommentarer :

 1. Jeg er ikke så god til lydbøger - jeg kommer bare til at tænke på noget andet... men jeg skal ned at hente Den hundredeårige på biblioteket, hvor jeg har reserveret den. Den ser jeg frem til at læse :)

  SvarSlet
 2. Den skaldede detektiv og den hundredårige har jeg fået at vide skulle være gode...god fornøjelse

  SvarSlet
 3. Jeg har læst den skaldede detektiv og møgkællinger og jeg synes, at de begge er gode. Jeg hører ikke lydbøger - jeg har forsøgt et par gange og det er lykkedes mig at høre to bøger, men jeg mister koncentrationen.

  SvarSlet
 4. Jeg prøver lige om jeg kan hente dem ned, Gretelise er en af mine tidligere koleger, og jeg har læste flere af hendes krimier..
  Tak for linket og puffet..:-))

  SvarSlet
 5. Tak for tippet! grunden til at jeg ikke selv har hørt det i radioen er sjovt nok at jeg har har hørt en del lydbøger på det seneste. Jeg har ellers hentet lydbøger på DR mange gange for det er jævnligt at der er et par stykker i en periode.
  God dag til dig i de varme lande.

  SvarSlet
 6. Mette - rigtig nok man skal virkelig koncentrere sig når man lytter! Knus♥
  Helle - Godt at høre♥
  Inge - Ej hvor det lyder godt at du kunne lide dem. Har vænnet mig til lydbøger - lettere når man bor i udlandet. Så kan man købe til direkte download!
  Jønne - Læste godt du havde hørt et par stykker. Må være perfekt for dig. En dejlig aften til dig!

  SvarSlet
 7. Mange tak for tippet, der må jeg lige ind .Nej jeg kender ingen af bøgerne.
  Knus fra det kolde Danmark

  SvarSlet
 8. Er heller ikke til lydbøger, men tak for tippet. Kender ikke bøgerne, lige nu læser jeg Stenhuggeren af Camilla Läckberg og den er rigtig god.

  SvarSlet
 9. JEg har downloadet Kadaverdoktoren (som jeg ellers havde tænkt mig at læse) og Den hundredårige, som jeg har hørt godt om. Jeg plejer at låne lydbøger via netlydbog.dk og får derfor hørt mindst tre om måneden - altid når jeg enten går ture eller kører med tog/bus :-)

  SvarSlet