SOCIAL MEDIA

11. maj 2011

Så er der fest!!!!

Som sagt startede vores Uafhængighedsdag om aftenen 9.5. Vi lagde ud med at gå op i vores by hvor lokale samt en kendt israelsk kunstner optrådte. Det skønne ved sådan en aften er at man møder folk som man ikke har set i flere år. Mange vælger at fejre aftenen i den by de er vokset op i selvom de måske er flyttet væk. Fik en masse snak med skønne folk og nåede at se fyrværkeriet som altid finder sted. Det er forbudt for "almindelige" folk at skyde fyrværkeri af men denne aften er der professionelt fyrværkeri i de fleste byer store som små!

Ved midnatstid gik turen til nærmeste større by hvor der var flere koncerter med de helt store israelske navne og ikke mindst et gigantisk fyrværkeri. Hver kommune i landet bruger mange mange penge på underholdning den aften. Mange kunstnere giver op til 3-4 optrædender den aften og kommer rundt med helikoptere. Der er et par klip herunder. Hmmmmmm måske jeg lige skulle tage mig sammen og bestille en ny telefon for videroerne man optager med min Samsung Touch er totalt ringe. Men lidt af stemingen kan I nok fornemme. Vi kom i seng klokken fem og det er jo egentlig ok men kan godt mærke at det er lang tid siden jeg har danset OG råbt i 5 timer ;-)


KNUS♥

post signature

13 kommentarer :

 1. Det lyder som en bare helt fantastisk aften

  SvarSlet
 2. Camilla - Det var det også♥

  SvarSlet
 3. Sikke en dejlig aften, og ja man bliver lidt træt når man ikke er vant til at være længe oppe..;-D knus

  SvarSlet
 4. Sikke en fantastisk fest. Jeg har stadig et flag fra dengang jeg deltog :)

  Jeg har et spørgsmål: har du nogle tips til, hvordan man får sine falafler til at lykkes? De skiller så der er skal og indhold for sig...

  Klem og god dag,
  mette

  SvarSlet
 5. Hvor ser det fedt ud. Uha, vi skulle have blevet en uge mere :-) Hvis der er nogen der kan feste er det israelerne.
  Hos min søde veninde AB er der en lille debat kørende. Og det ville være så skønt hvis du havde lyst til at deltage. Vi har brug for en der læser hebraisk og kender lidt til landets love.
  Du kan finde hende på www.frahovedetilpen.blogspot.com
  Håber du vil være med.
  Knus V

  SvarSlet
 6. Rejen - Ja og hopperiet gjorde det ikke bedre ;-)

  Mette - Det er altid så skønt at høre hvor meget at dit ophold hernede betød for dig. Et stykke tid i udlandet glemmer man aldrig. Jeg kan også huske hver en detalje fra da jeg var au pair hernede - sikke tider. Jeg vil tro at det er fordi at din olie er for varm! Du er velkommen til at sende mig den opskrift du bruger så kan jeg se om mængderne er ok.

  SvarSlet
 7. Sikke en fest! Det er mange år siden jeg har festet til kl. 5 om morgenen :-)
  Det lyder til at Israelerne er lige så gode til at feste som Spanierne ;-)

  SvarSlet
 8. Vibeke - Ja feste kan de...... Har lige været ovre hos AB og se. Kan se at hun har lavet en lille opdatering nemlig at det er en ULTRAORTODOKS avis. Det er helt vildt og ville ALDRIG finde sted i en almindelig jødsik avis. Som du selv nok har oplevet er det slet ikke det kvindesyn en almindelig israeler har. Vil se om jeg kan finde artiklen et sted vhor skriften bedre kan læses så jeg kan se om hun også er redigeret ud af selve artiklen eller om det kun er på billedet. Knus

  SvarSlet
 9. Lene - Ja mon ikke det er samme stil ;-) Klokken 5 kan godt gå men megahøjmusik og dansen rundt gjorde forskellen he he

  SvarSlet
 10. Det ser bare råhyggeligt ud! Det virker som om der er rigtigt mange sociale traditioner i Israel. Hyggeligt :)

  SvarSlet
 11. Sikken fest I har haft, det er så skønt at give slip og danse og more sig hele natten, men det hævner sig jo i flere dage.. :-)

  SvarSlet
 12. Det lyder da som den skønneste folkefest! Håber, ikke du var FOR mærket dagen derpå ;o)

  SvarSlet
 13. Benedikte - Der er virkelig mange sociale traditioner hernede. Israelerne er meget JO FLERE JO BEDRE!!
  Inge - Ja man burde have ferie mindst 3 sage efter ;-)
  Heidi - Det gik....... Det er virkelig festen over alle fester!

  SvarSlet