SOCIAL MEDIA

20. nov. 2011

Hold fast - en vild søndags vandretur!

Hvis I ikke har andre planer kan I komme med på en af de farligste vandreture der findes. Stedet er Camino del Rey, Malaga, Spanien. Gangstien blev bygget i 1901 for at arbejdere på et vandkraftværk kunne komme frem med materialer, vedligeholdelse osv. Stien er 1 meter bred og ligger 100 m over floden nedenunder. Gangstien blev indviet i 1905 men er igennem årene ikke blevet vedligeholdt. Idag er der flere steder hvor der er store huller i stien og kun jernbjælkerne står tilbage og mange steder mangler rækværket også. Der har været flere dødsulykker på stedet og stien er lukket af. Men folk trodser afspærringerne og søger eventyret! Der er heldigvis planer om at sætte en større renovering igang.

Jeg anbefaler at afspille videoen i fuld skærm! Lidt ligesom at være med i et computerspil eller actionfilm. F.eks min. 4.13 puha siger jeg! Manden der optog filmen hed Daniel Ahnen og var tysker. Han døde alt for ung i en tragisk ulykke i Himalayas bjerge i foråret.

God søndag♥
post signature

14 kommentarer :

 1. Har aldrig hørt om den sti, men tror heller ikke den skal prøves! Føj, det var ikke noget for mig! :-)
  God søndag! ♥

  SvarSlet
 2. Kære Tina
  Utrolig flot og skræmmende på samme tid..
  Bare ikke mig... Oversked grænsen for år tilbage i Østrig og gør det ikke igen.. :o)
  Ps. Er I OK efter urolighederne i Tel Aviv??
  God Søndag / RikkeBo

  SvarSlet
 3. jeg kommer til at tænke på dem der har været med til at bygge stien i 1905 det må være de rigtige helte og pyha et job at have dengang ... håber ikke mine sønner får den ide at de vil klatre der ..
  god søndag til dig :)

  SvarSlet
 4. Lene - Jeg fik altså helt kvalme ;-) Og du har endda den der gode julefrokost i maven!

  SvarSlet
 5. Rikke - Totalt skræmmende! Var I for højt oppe at klatre i Østrig? Jeg er SLET IKKE til højder. Hvilke uroligheder? Håber ikke der er vist et eller andet hernedefra i Dansk TV som jeg ikke ved he he. God søndag♥

  SvarSlet
 6. Helle - Ja tænk dem der har bygget broen. Hvor mnage mon der døde. Kongen tog endda turen men der var der nok lidt mere at holde ved! Jeg krydser også fingre for at mine sønner holder sig langt fra sådanne steder!

  SvarSlet
 7. Pyh ha. Jeg indser først nu, at højdeskræk ikke er et ukendt begreb længere. Jeg blev faktisk helt svimmel af den tur. Det er for vildt ja.

  SvarSlet
 8. Kære Tina
  Nej, men med to små drenge, kan det sætte en hver mors hjerte på overarbejde... Vi klarede det..:o)
  Sorry, det var i Kairo, der var ballade..
  God Søndag Aften / RikkeBo

  SvarSlet
 9. Frøskuffen - Jeg fik det også skidt pyh!!!

  SvarSlet
 10. Rikke - Puh kan godt forestille mig hvor nervepirrende det er at holde styr på to drenge sådan et sted! Neldigvis er der ikke ballade her. Har set hvad der sker i Kairo. Minder mig om hvordan jeg farede vild i Kairo hvor der bor 5 millioner mennesker..... KNUS

  SvarSlet
 11. Pyha, tænk at nogen tør gå der - min højdeskræk forhindrer mig i bare at tænke tanken :-) Men mange unge mænd elsker jo at udfordre skæbnen.
  Klem til dig!

  SvarSlet
 12. Madame - Jeg tror ikke engang jeg kunne tage et skridt men sikke nogen vovehalse der findes! KNUS

  SvarSlet
 13. Virkelig fin tur, og ja temmelig skræmmende på samme tid, jeg tænker også på dem som har bygget stien dengang puha. Jeg kan se at der er fix reb det meste af turen og han har også klatre sele på. Jeg har også vandret og klatret en del bla. i Himalayas og med klatresele og reb syntes jeg altså at det ser fristende ud. Fin blog de har ellers, som jeg glæder mig til at følge :)

  SvarSlet
 14. Velkommen til Ævlebævle! Fin OG vild tur. Så godt ha havde noget sele på men hvordan virker det egentlig når man nu går fremad? Læste der var reb enkelte steder på turen. Hvor spændende at du har vandret i bla. Himalayas bjerge - det må jeg høre lidt mere om. Tak for de søde ord♥

  SvarSlet