SOCIAL MEDIA

3. dec. 2011

Juleideer nr. 3 - Skorpioner og sjakaler

Har slet ikke nået at være på tur i blogland, svare på kommentarer, emails osv. idag! Grunden er en meget produktiv lørdag. Vi er igang med at male! Pyh sikke et arbejde. Ikke så meget det at male mere al den flytten rundt med ting. Yngste hjælper til - ældste er ikke hjemme denne weekend. Som jeg har fortalt ligger hans hærenhed helt oppe ved Syriens grænse og han fortæller om alle de dyr de ser deroppe. Der er masser af sorte skorpioner men udover dem bjergkaniner , sjakaler osv. Igår fortalte han at han havde set en gruppe af 50 bjergkaniner lige ved siden af ham. Det nordlige Israel er virkelig flot!

Sjakal

Sort skorpion
Bjergkanin (som ikke ligner en kanin)

________________________________________________________________________________


Her kommer dagens juleide.
Af julefilm holder jeg allermest af  Alene Hjemme 1, The Holiday (hvor Jude Law er ekstra ekstra dejlig♥) og Lampoon's Christmas Vacation (med Chevy Chase). Har I nogen favorit julefilm?

KNUS
post signature

11 kommentarer :

 1. I hope you chayal sees only pretty jackals and hyraxes and not so many scorpions.

  Have fun painting, once you get the plastic and masking tape down.
  Shavua tov.

  SvarSlet
 2. Ha!! De der bjergkaniner så vi en del af, da vi cyklede rundt om Genezerath-sø - først nu finder jeg altså ud af det ikke var bjørne, men kaniner!! Hi!

  SvarSlet
 3. Sjovt du nævner The Holiday - den sender de i fjernsyet i aften, og jeg har faktisk planer om at se den, selvom jeg har set den 2-3 gange før.
  Vi har også lige malet, og ja sikket et arbejde det er med at flytte rund på tingene og putte malertape på. Med det er altid dejligt at se det færdige resultat.

  SvarSlet
 4. Den der skorpion ser da helt urimeligt stor og træls ud!

  Alene hjemme er så en af mine absolutte hadefilm. Kan ikke døje ham den unge der (som vel efterhånden nærmest må være voksen!?), så den er jeg ikke med på ;o)

  Men tilgengæld ELSKER jeg Fars Fede Juleferie (chevy chase filmen) og det er fast tradition på ca. 12. år, at vi ser den 1. juledag, mens vi ligger i nattøj på sofaen og æder guf. Har den kun på VHS og larmen fra den oldnordiske maskine overdøver næsten dialogen og billedkvaliteten er mere end grynet, men det er altså lige sådan det skal være :o)

  SvarSlet
 5. Dyrene er flotte - altså lige bortset fra skorpionen - uff, den ville jeg nødig møde...
  Home Alone hører næsten til i julen. The Holiday kender jeg ikke, men måske skulle man prøve. De ser søde ud. Knus

  SvarSlet
 6. Dina - Shavua tov♥ They have seen mostly scorpions ;-) Just finished the painting - looks really nice. And it is not even Pessach LOL

  SvarSlet
 7. Loppe-Shoppe - Ha ha den var god. Æv der ødelagde jeg lige en god bjørne historie for dig. Har aldrig været Genezareth sø rundt på cykel. Måske en ide til foråret!

  SvarSlet
 8. Camilla - Resultatet er det hele værd!!! The Holiday har jeg også set 3 gange - den er skøn. Hvor sjovt at den blev vist igår!

  SvarSlet
 9. Heidi - Træls er vist det rette ord for de skorpioner ;-) Han er da sød i den film ham møgungen. Elsker alle tre i serien! Har også gamle videofilm. Og kvaliteten er en del af charmen!

  SvarSlet
 10. Louise - Ja skorpionerne kunne de godt være foruden! Håber at du nåede at se The Holiday i fjernsynet igår. Camilla skrev at den blev vist ellers lån den - den er så sød♥

  SvarSlet
 11. Hej Tina.
  Flotte billeder - med skorpioner, nej tak.
  Da jeg for mange år siden var i Tunesien, rystede jeg altid mine sko inden jeg tog dem på.
  Tak for kommentar på min blog - der er hvidt derude, men jeg tror at det smelter snart.
  Håber ikke at vi får en vinter som sidste år.
  Ønsker dig en god mandag / ny uge.
  Knus Hanne Bente ♥

  SvarSlet