SOCIAL MEDIA

9. okt. 2014

Morgenmad fra hele verden

NY Times har en spændende artikel om hvad børn over hele verden spiser til morgenmad! Sikke en forskel. I artiklen kan man også læse om hvordan  børn allerede i livmoderen får dannet deres madvaner - hvad de kan eller ikke kan lide. Sjovt at tænke på. Her i Israel starter de fleste dagen med en portion muesli, cornflakes, et stykke brød med ost eller lignende. Meget lig med Danmark. Hvis man går på cafe kan man finde de lækreste morgenmadsbuffetter gerne bestående af en stor portion salat, oste, juice, brød, omelet, frugtsalat, shakshuka (æg i krydret tomatsauce), youghurt med granola og små salater som f.eks aubergine salat.

Buzfeed Life har en artikel om skolemad i forskellige lande! Også sjov læsning.

 

Morgenmad fra Malawi og nedenunder fra Istanbul. Prøv lige at se hvad den mest populære morgenmad i Holland er!! Man kan faktisk købe de forskellige chokolade og “frugt” drys fra Holland hernede.12EatersAllOver-ss-slide-H371-master1050-v2 12EatersAllOver-ss-slide-67SD-master1050

12EatersAllOver-ss-slide-UIJF-master1050

Knus

post signature

2 kommentarer :

 1. Spændende at læse, men jeg er lidt rystet over, at den foretrukne morgenmad i Holland er hvidt brød med chokolade.
  Tak for dine søde ord hos mig ♥

  SvarSlet
 2. Har været privat indkvarteret 2 gange i Holland i 1970 ´erne 72/75 - Og dengang var det præcis den samme morgenmad, savnede mine gryn (Ota solgryn) :-)

  Yngste har lært en del om den bebs hun venter, vil dane smagsløg efter det yngste spiser nu, hvilket hun er lidt ked af, da lasterne har været helt forkerte iflg hendes normale levevis (chips og chokoladebar har fyldt for meget) - Heldigvis er sukker forsvundet fra kaffen, hvilket tidligere har været alt for meget. Colaen er også blevet reduceret, så mon ikke det opvejer :-)
  Pudsig vi er så meget lig jeres morgenmad, for når jeg har været ude at rejse synes jeg det er meget få steder hvor de grove kornprodukter får lov at vinde indpas.Min mave har virkelig brug for fedtfattig fiberrig kost.

  SvarSlet