SOCIAL MEDIA

28. maj 2011

Cacomælk på pose! Fødselsdag!

Igår var det yngstes fødselsdag - 16 år! Hvor er tiden gået hurtigt. Han fejrede med os igår og idag fejrer han med en masse venner. Der er fest og glade dage ude i haven. En helt perfekt aften/nat til formålet - klokken er halv to om natten og det er 27 grader. Ældste holder også hans fødselsdagsfest idag. Det er ude i en skov. Der er lejet DJ osv. og inviteret langt over 100 gæster. Kom i tanke om en sjov historie fra yngstes fødsel. Jeg var gået et par dage over tiden og for at sætte fødslen igang vandrede vi byen rundt med storebror. Blandt andet sad vi længe på en cafe i forårssolen og hørte skøn jazz. Næste nat hvor jeg var gået  i fødsels spurgte min dejlige jordemoder til hvodan jeg havde det.  Det eneste sted det gør helt forfærdelig ondt er i nakken svarede jeg. Det viste sig at jeg var blevet forbrændt af den stærke forårssol hi hi. En anden sjov ting (ikke for dem der var omkring mig) var at jeg gav stød når nogen rørte ved mig. Sådan alvorlige stød hvor man kunne se gnister!

Og hvordan drikker man så cacaomælk her i Israel? Ikke fra mini kartoner eller glas. Nej man kan købe cacaomælken i små poser. Man bider et lille hjørne af posen og så suger man. Og det er lige meget om man er 2 eller 80 år gammel. Var morsomt at se i begyndelsen. Det er en rigtig lækker cacomælk man kan få hernede i det hele taget har vi de mest fantastiske mejeriprodukter. Jeg blev nu alligevel fristet da jeg på et tidspunkt så at man kunne købe Cocio cakaomælk. Det var nu stærke sager i forhold til den israelske. Måske det var hot doggen der manglede ;-)

 En dejlig weekend til jer alle♥


post signature

20 kommentarer :

 1. Fantastisk, dén kan jeg huske. Sjovt nok snakkede jeg og søster om det, da nevøen havde fødselsdag her for nogle uger siden.
  Kan huske jeg hentede ham fra børnehaven, så gik vi hen og købe de der kakao i poser, eller juice.
  We loved it.

  Øj... tænk engang hvad man kan huske 15 år tilbage i tiden. Og posen der. Gid jeg kunne række hånden ud og smage igen.....

  SvarSlet
 2. Fra en pose? Se det ville hurtigt blive noget værre svineri for mit vedkommende, der kan jeg forestille mig en karton er noget nemmere at håndtere :P
  Hyggeligt med de små minder, utroligt hvad der lagres på 1. etage (-: Jeg kom pludselig i tanke om da jeg var yngre og tjente mine første moneter ved at gå med folks hunde. Så samlede jeg pengene, spænede afsted på mit løbehjul op til gården og købte så stor en buket det var muligt for mine få penge og så tog jeg hele vejen hjem til min mor (der var vidst alligevel 3-4 km) for at give hende dem hehe. Tror hun opgav at forklare mig at jeg skulle bruge dem på mig selv efter jeg havde lavet det stunt nogle gange.

  SvarSlet
 3. Spændende ser det ud!
  Kan du læse israelsk?
  Kram

  SvarSlet
 4. Tillykke med dem begge to og en dejlig weekend til dig
  Knus :-)

  SvarSlet
 5. Godmorgen Tina
  Tillykke med yngstemanden, håber De unge mennesker havde en god fest.
  Måske De trænger til en Cocio samt en ristet hotdog mod tømmermændene, hvis der skulle være nogle sådan.
  Håber Du har set den mail, jeg har sendt dig...:-)
  God lørdag / RikkeBo

  SvarSlet
 6. Hej Tina, tillykke med dine drenge og sjove minder...Jeg giver også stød mest om vinter også med gnister!!!. av av..;-D god weekend..Knus

  SvarSlet
 7. Godmorgen Tina.
  Tillykke med din yngste søn - og tak for kommentaren på min blog.
  Har lige fået en opringning - 10 min. imellem veerne - så der bliver jo nok i dag ...
  Ha´ en god lørdag.
  Knus Hanne Bente

  SvarSlet
 8. Tillykke med sønnen :-)

  Jeg fik faktisk for nylig kakaomælk på pose her i Danmark. Osted Mejeri sælger nemlig deres mælk i plastikposer (!), og her købte vi en ganske dejlig kakaomælk. Det føltes godt nok lidt underligt at hælde af en pose, men det fungerede fint :-)

  SvarSlet
 9. Jeg elsker anderledes emballage :-)
  Og tænk hvor vores børn bare bliver store !
  Og vi kan stadig huske hvordan det hele var, den dag de kom ind i vores liv.

  SvarSlet
 10. Hybel - Tak for mailen♥ Tænk at I lige havde snakket om det. Tit de mest sjove ting man kan huske! Har du planer om at kommer herned på besøg engang?
  Kathrine - Sikke en sød historie. Kan forestille mig at det er en af dine mors ynglingshistorier fra du var lille♥ Ja det kan hurtigt blive noget griseri hvis man får trykket lidt forkert på den pose hi hi.
  Benedikte - Kan godt læse hebraisk. Det går selvfølgelig meget hurtigere på dansk ;-) Tror jeg vil lave et lille indlæg om dette pragtfulde sprog he he.
  Inge - Tusinde tak. En dejlig weekend til dig♥
  Rikke - Hvor sjovt! Har lige svaret inden leg loggede mig ind her. Cocio og hotdog må vist give mere kvalme end tømmermænd hvis man ikke er vant til det hi hi.
  Rejen - Tak♥ Det problem har jeg også om vinteren. Man er bange bare man skal åbne en bildør for ondt gør det. God weekend♥
  Hanne Bente - Jamen så bliver det idag. Hvor spændende. Det er et mirakel hver gang sådan en lille kommer til verden.
  Piskeriset - Tak♥ Nej hvor sjovt. Er det mig der blander det sammen eller kunne man ikke få mælk på poser førhen i Danmark? Her kan man kun få cacaomælken i smp poser.
  Miri - Elsker også anderledes emballage. Når jeg er i Danmark er jeg altid på jagt efter nye ting jeg ikke har set før. Man husker vikrelig alt så tydeligt. De bliver store så hurtigt men hvor er man heldig at følge deres dejlige udvikling♥ Hver alder er helt speciel.

  SvarSlet
 11. Sikke en sjov historie Tina og tillykke med ham. Dejligt med godt vejr når der festes, men det har I nok ikke de store problemer med ;-)
  Jeg var også helt vild første gang jeg gensmagte en Cocio her på Mallorca :-)
  God weekend!
  Knus

  SvarSlet
 12. Tillykke med din sønnen :-)
  kan læse I havde en dejlig dag skønt ...

  drikker desværre ikke cacomælk men kan godt lide lugten af den :)

  SvarSlet
 13. Kære Tina - Tillykke med "barnet" helt perfekt vejr at holde fest i til den lyse morgen.

  Tak for den skønne historie det har ikke været sjovt være jordmor og kommende far hvis du sådan gav stød til både højre og venstre.....;(

  Det med cacaomælken ville jeg hurtig komme galt afsted med det ville helt sikkert vælte ned over mit tøj og intet af det i munden - jeg kan ikke engang drikke af en dåse uden det går galt....!!!!

  Rigtig god weekend til dig og familien.
  knus
  Jane

  SvarSlet
 14. Hej Tina :0)
  KÆMPE STORT TILLYKKE med begge sønner :0) Det lyder altså helt vild, at have mere end 100 venner...det må være noget mere socialt i Israel end her i bette DK.
  Altså Tina, du forstår at gøre mig grøn af misundelse - en nat på 27 gr. - århh, sådan én vil jeg også gerne opleve. Jeg sidder virkelig og sukker, her i blæsende og ½-kolde DK.
  Sådan har jeg aldrig fået en cacaomælk...ha, ha !
  Rigtig god weekend dernede søde - stort knus og kram herfra

  SvarSlet
 15. Det' jo dét jeg siger: I fester da også HELE tiden!! :o) Tillykke med ham (dem). Lyder til at det bli'r fejret med manér.

  Jo, man har førhen kunnet få mælk i poser herhjemme, kan huske det fra min barndom. Og så var der sådan et specielt plastic "stativ" man satte dem over i, så der var styr på det.

  Men tror faktisk at Rema 1000 har økomælk på pose også, nu jeg tænker over det. Men der er vist sådan en hældetud med skruelåg.

  SvarSlet
 16. Tillykke med din søn, Tina - sikke han bliver fejret, det lyder skønt! Cacaomælk i pose? Det var da utroligt - løber indholdet ikke ud? I gamle dage købte man mælk i poser her, men de blev sat i en beholder, der holdt posen lodret.
  Klem ;O)

  SvarSlet
 17. Mig bekendt har danskerne ikke rigtig dyrket det før (jeg mindes kun at have set små drikkejuicer i poser, da jeg var barn), og jeg tror kun, at det er Osted Mejeri, der har det :-)

  SvarSlet
 18. Tak for dine altid søde kommentar:-)

  Cacaomælk ud af en pose, det tror godt jeg ville have svært ved at vende mig til -elsker ellers kakaomælk.

  Med 3 fødselsdage indenfor 5 dage, så bliver jeg nødt til at være i god tid, det er derfor jeg laver lister, mange lister, det er en del af min planlægning. Så er der også lige det faktum at gemalen tager til Sverige fra mandag til onsdag, så jeg kommer til at ære alene med pigerne, så det bliver begrænset hvor meget jeg kan få lavet de dage.

  SvarSlet
 19. Tillykke med din yngste. Det lyder som festlige, store fødselsdagsgilder, I holder.
  Sjovt med cacaomælk i poser. Det må være besværligt. Og uelegant. ;-)

  SvarSlet
 20. Lene - Nej heldigvis er vejret aldrig problemet. Ja det er sjovt når man en gang imellem opdager lidt dansk. Kan man ligesom på de græske øer få masser af danske/skandinaviske madvarer på Mallorca?
  Helle - Hvor herligt at du kan lide lugten men ikke drikker det. Så er du foruden de kalorier♥
  Jane - Tusinde tak♥ Der er lige lidt uheld i begyndelsen med de poser og så går det ;-)
  Lotte - Tusinde tak♥ Man er nok lidt mere sociale hernede pga. vejret men så er danskerne til gengæld gode til at planlægge hyggelige besøg hos vennerne.
  Heidi - Du har ret he he. En stor fest - bare det passede he he. Så var det ikke mig der hueksede forkert. Blander tingene lidt sammen ind imellem!
  Madame - Lad mig sige det sådan - efter erfaring skal man ikke lige stille den pose fra sig he he!!
  Piskeriset - Det er nok meget fornuftigt den ide ikke er kommet til Danmark selvom jeg synes cacaomælken smager bedre på den måde - sære ideer man her ;-)
  Camilla - ♥ tilbage til dig. 3 fødslesdage!!!!!!!!!! Så kan jeg godt se at der skal planlægning til. troede kun det var en. Det er nu også lækre sager der står på menuen hos dig!
  Betty - Ikke besværligt men rigtig nok uelegant! Man ligner næsten en der drikker af sutteflaske he he. Gilder er det rigtige ord. Knus♥

  SvarSlet