SOCIAL MEDIA

19. jul. 2011

Nyt blog design og Dear Photograph

Idag er det fridag og jeg har endelig været på besøg rundt i blogland. Drengene sover stadig og huset er helt stille bortset fra ventilatoren der kører. Har ikke tændt air conditionen endnu - man bliver helt underlig af at være i aircondition dagen lang! Sidder og vifter med mine vilde krøller. Igår kom jeg Sebastian Potion nr. 9 i håret efter bad - mit hår er helt tørt for tiden. Der er dømt hårvask hernede hver dag, tit flere gange. Når jeg dyrker sport er der ingen vej udenom. Man er DRIVVÅD bagefter. Og jeg venter endda med at løbe til 20 tiden. Luftfugtigheden er helt oppe at ringe. Nå men produktet som jeg forøvrigt elsker gav mig vilde slangekrøller - jeg ligner virkelig en ny permanentet ;-) Har ellers nogenlunde glat hår.

Og så vil jeg anbefale bloggen Dear Photograph! Bloggen viser billeder taget af samme steder/situationer/mennesker med mange års mellemrum!!!! Helt fantastisk! Herunder er der et par eksempler lånt fra bloggen.
Har rodet lidt med designet på bloggen. Havde lige pludselig brug for et andet design. Er ikke helt færdig endnu! Der mangler lidt fyld under de øverste menupunkter.

Ha en dejlig dag♥


post signature

18 kommentarer :

 1. Ser ud til at være en skøn blog du der anbefaler :)
  Glæder mig til at se dit færdige design. Looking good so far :)

  SvarSlet
 2. Indtil videre ser det meget enkelt og overskueligt ud.. Fortsat god fornøjelse.. :-)

  SvarSlet
 3. Det er hyggeligt at rumstere lidt med bloggens udseende....stadig bliver jeg vildt forskrækket, når musikken sætter ind på din side! Hav nu en god (varm) dag.

  SvarSlet
 4. Malsen - Jeg synes også det er et skønt site. Tillykke med blog fødselsdagen♥ Kommer på besøg senere ;-)

  SvarSlet
 5. Inge - Mange tak♥ Ha en dejlig dag!

  SvarSlet
 6. Lavendel - Det er hyggeligt men en tidsrøver! Selv jeg bliver forskrækket ind imellem men hvis jeg er på Firefox virker lyden ikke på alle websites. Kan ikke finde ud af hvad problemet er - irriterende. Den er allerede varm - tøjet tørrer på en halv time! Ha en god dag♥♥

  SvarSlet
 7. Enkelt og overskueligt er en god beskrivelse :) Sikke sjove billeder - sådan det samme sted med flere års mellemrum. :)

  SvarSlet
 8. Helle - Jeg synes også det er helt fantastiske billeder! Ha en dejlig dag - håber du har fået plaster på ;-)

  SvarSlet
 9. Hej Tina
  Tak for kommentaren. Troede posten havde været forbi, da vi var på Samsø; men nu er jeg hjemme til at tage imod...:-) Nyt indlæg med lidt billeder..
  Syntes dine billeder er fantastiske; men skal nok tjekke siden ud..
  Held og Lykke med håret....
  God Tirsdag / RikkeBo

  SvarSlet
 10. Hej Tina.
  Syntes at din blog er enkelt og overskueligt - nyder at komme ind og kigge.
  Du må gerne sende lidt varme herop til Danmark.
  Ha´en god tirsdag.
  Knus Hanne Bente

  SvarSlet
 11. Rikke - Krøllerne forsvinder vist først efter løbeturen iaften!! Må over og se billeder fra Samsø!

  SvarSlet
 12. Hanne Bente - Tusinde tak♥ 10 grader kan du godt få ;-) En god tirsdag til dig♥

  SvarSlet
 13. Ja nyt design skal der til indimellem :) PYh hvor har i det dog varmt hos jer. Sjov blog du anbefaler - det er skægt at se billeder fra samme stedet taget med års mellemrum :) Knus ♥

  SvarSlet
 14. Anette - Det er alt alt for varmt! Ha en dejlig dag♥

  SvarSlet
 15. Også jeg glæder mig til at følge den videre proces med nyt layout på bloggen.
  Knus til dig dernede i varmen.

  SvarSlet
 16. Hej Tina.
  Tusind tak for din kommentar og lykønskning!! :D
  Der hænger stadig studenterbilleder derude (Mulerne), så mon ikke, du er med på en af dem? :b Det håber jeg også hehe. Jeg håber det bliver farmaceut, men det bliver helt sikkert noget naturvidenskabeligt. Ifølge traditionen, er det dem med 5 højniveausfag, der kan vælge den sorte hue :) Ej du skal finde huen og de blå bog frem ;) Det er så sjovt at kigge på ens hue og tænke tilbage på den dag, og selvf. den blå bog med alle kommentarerne :D
  Og tillykke med din egen søn! Jeg håber i hvert fald I alle havde en rigtig god dag :) Hvornår får man hue på i Israel? I nogle lande får man først huen (og kappen) på, når man bliver færdig på uni.
  Ang. Irak, så var jeg dernede forrige sommer :)
  Ang. din blogs design glæder jeg mig meget til at se resultatet :D Indtil videre ser det i hvert fald meget godt ud!

  SvarSlet
 17. Hanar - Tak for forklaringen omkring sort hue!! Kan kun finde huen - den blå bog er pist væk efter mange mange flytninger. Her er der slet ikke noget med hverken kappe elller hue. Tror ikke jeg roder mere med designet - kan godt luide det enkelt som det er nu! Håber du nyder sommeren!

  SvarSlet
 18. Hej Tina. Det var så lidt :) Hehe det tja solen skinner, så det er meget stort :D Ilm

  SvarSlet