SOCIAL MEDIA

12. sep. 2013

CameraBag

Her er vi ved at gøre os klar til helligdagen Yom Kipur imorgen. Er ved at lave salater til middagen inden fasten begynder. Hernede serveres der ofte flere små salater til middagen udover en almindelig blandet grøn salat. Laver et indlæg med en let og lækker auberginesalat senere.

Har lige set at programmet CameraBag 2 til computeren er på tilbud. Måske I kender appen fra jeres mobil - hvor den forøvrigt er gratis. Jeg har jo Photoshop som jeg kan bruge hvis jeg vil bruge actions på mine almindelige fotos. Kvaliteten er meget bedre på denne måde istedet for via mobilen hvor kvaliteten altid bliver lidt dårligere. Her kommer CameraBag 2 til computeren så ind. Let at bruge og den koster ikke mere end 15$ lige nu. Der er masser af funktioner udover filtrene. Der er også mange instruktionsvideoer og flere filtre man kan downloade gratis.


KNUS
post signature

6 kommentarer :

 1. Det lyder dejligt med jeres mange salater, Tina - håber, I får en hyggelig Yom Kipur i morgen ♥
  Jeg bruger Photoshop, som jeg er meget glad for :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak Madame♥ Og god weekend!

   Slet
 2. Umm, jeg elsker alle mulige salater og jeg ser frem til den opskrift du vil komme med i morgen. :-)

  Smart lille program - jeg bruger ikke rigtig noget til at redigere mine billeder i, selvom jeg har hele CC pakken fra Adobe, så bruger jeg det ikke privat. Der smider jeg bare biller op direkte fra kameraet af. Jeg er vist lidt doven, eller osse er det fordi jeg sidder med de programmer i dagligdagen, at jeg ikke gider bruge dem i min fritid. ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kan godt forstå du ikke gider de programmer du arbejder med i weekenden. Photoshop er også ret dyrt så dette lille program er nok en god løsning for mange. Ha en dejlig weekend! Knus

   Slet
 3. Glæder mig til at se opskrift på din salat :) håber i får en afslappet dag i morgen - ved ikke helt hvad Yom Kipur er (selvom jeg nok har læst det på din blog sidst år)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også svært at holde rede i alle de helligdage. Har skrevet lidt om det i dagens indlæg. Ha en dejlig weekend♥

   Slet