SOCIAL MEDIA

12. apr. 2014

Tabor bjerget

Imorges vågnede vi, lavede en dejlig picnic kurv og kørte mod Tabor bjerget nordpå i Galilæa. Ældste søn og kæresten var med så det var rigtig hyggeligt.

På vejen op af bjerget er der masser af hårnålesving men heldigvis kunne bilen godt trække os op ;-) Vi startede ved Franciskanerkirken hvor man desværre ikke kunne komme ind men udsigten over Galilæa deroppe fra var fantastisk. Der er altid mange kristne på tur deroppe da Tabor bjerget også kaldet Forklarelsens Bjerg, skulle være det sted hvor Elias og Moses viste sig og talte med Jesus om hans snarlige død i Jerusalem. Det var også her profetinden Deborah og Barak samlede deres styrker og slog kananæerkongen Jabin og hans hærfører Sisera. Tabor bjerget var i mange år et vigtigt strategisk punkt. Efter picnic sluttede vi af ved Tabor floden.

Nu skal aftenen bruges på nogen af de sidste forberedelser inden helligdagen imorgen. Skal igang med at lave forskellige salater og lidt lækkert til veganeren. Det eneste jeg mangler imorgen er at købe lidt gaver og et besøg på posthuset.

Tavor1 Tavor2 Tavor3 Tavor4 Tavor5 Tavor6 Tavor7 Tavor8 Tavor9 Tavor10 Tavor11 Tavor12 Tavor13 Tavor14

 

God weekend

post signature

12 kommentarer :

 1. Det lyder hyggeligt sådan at tage på tur. At de unge mennesker har lyst til at tage med er vel nok dejligt.
  Her er vi også i gang med forberedelserne til Pesach. Huset er rengjort, alt er indkøbt og i morgen kommer vores datter og hjælper med at lave det mad, som kan laves dagen før. Det er nogle travle men dejlige dage. Vi bliver 15 mandag aften.
  Som du kan se, er vi nu venner på facebook. Jeg er dog ikke selv aktiv i form af opslag, men jeg bliver opdateret med nyheder og er med i nogle få grupper. Jeg glæder mig over at følge dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Holder virkelig også af de weekendture. De unge vil altid gerne med og det er jo skønt! Ja der er masser af forberedelser til Pessach men når man sidder samlet ved bordet er det det hele værd. Dejligt at datteren kan hjælpe med maden♥ Dejligt at vi er venner på Facebook - så kan jeg altid komme i kontakt med dig♥ Og skidt pyt man behøves ikke være så aktiv derinde. det er en rigtig tidsrøver!

   Slet
 2. I øvrigt er dine fotos så flotte, jeg beundrer dem hver gang.
  Tina, du og din familien ønskes Hag Pesach Sameach, håber i får en dejlig Pesach. Knus Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh tak for de søde ord! Dig og din dejlige familie ønskes også Hag Pessach Sameach! SIkker på I får nogen dejlige dage. Knus♥

   Slet
 3. Hejsa Tina
  Livagtige billeder.. Tak for kigget..
  God Søndag / Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for at du kiggede♥ Hvad siger du til kampen igår? Tænkte på dig da stuen var fyldt med fodboldfans! Husbonden var glad for resultatet! God Påske!

   Slet
 4. Smukke billeder. Tak for det og glaedelig pesach.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak søde Lin♥ En God Påske til dig og din dejlige familie!

   Slet
 5. Pragtfulde og smukke billeder som altid Tina - tak :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak♥ God Påske!

   Slet
 6. Vidunderlige billeder fra med garanti i lige så dejlig tur.

  Nu er ferien - helligdagene skudt i gang hos jer, ved der er en speciel højtid.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en skøn tur! Ja Pessach er i størrelse med julen ;-) God Påske♥

   Slet