SOCIAL MEDIA

30. okt. 2014

Yom Kipur 2014

Tidligere på måneden fejrede vi som før nævnt Yom Kipur i Israel. Bodsdagen hvor der ingen ingen radio og TV er, alle butikker er lukkede,  ingen busser, tog eller biler.  Alle gader og veje er uden trafik og lufthavnene er lukkede. Jeg har fået lov at dele Yourway’s video der viser hvordan Tel Aviv tager sig ud Yom Kipur aften helt uden biler! Så speciel og næsten magisk dag. Bare man kunne få en ugentlig eller bare månedlig dag med de regler!

3 kommentarer :

 1. Så godt med slike dagar!!

  Geiranger er ein turistmagnet her på Sunnmøre. Eg brukar ca.2t dit frå her eg bor, alt etter om eg når ferga eller må vente ei stund. Ein lære seg å berekne god tid når ein er avhengig av ferge :-)

  Ha det godt!
  klem sendt frå Sunnmøre

  SvarSlet
  Svar
  1. Kan godt fortstå det er en turistmagnet. Og skidt pyt med lidt ventetid når der sådan en ventetid! Ha en dejlig dag Sigrid♥

   Slet
 2. Minderne går tilbage til dengang vi havde bilfrie søndage her i dk. jeg var teenager og vi kunne som jeg så på videoen gå og sidde på gaden. Dog var der tv/radio, fly, og selvfølgelig måtte udryknings kørertøjerne, og lægen kører dengang.

  Vi har brug for langt flere stunder med tid til fordybelse, så jeg kunne godt hoppe med på vognen til 1 gang pr. mdr. tror ikke det ville være klogt at prøvemed 1. dag pr uge, det vil ikke virke så effektivt.

  SvarSlet