Opskriften her er på en lækker pizzadej der slet ikke skal hæve. Dejen er til to små eller en stor pizza. Pizzaen er lige så lækker dagen efter opvarmet! Jeg bager gerne min pizza i en hullet pizzaform som gør at pizzaen bliver endnu sprødere. Hvis man ønsker at lave pizzaen vegansk har Planterpusherne en rigtig lækker opskrift på “Åhst” her.
6.5 dl mel (2 3/4 cup)
2 spsk. tørgær
1 spsk. sukker
1 tsk. salt
1 spsk. olie
2.5 dl lunkent vand (1 cup)
Tørgæren røres sammen med melet. Derefter tilsættes resten ingredienserne. Hold lidt af melet tilbage og se om hele mængden skal bruges og om der evt. skal tilsættes mere. Dejen æltes godt sammen og rulles ud med det samme. Pizzasauce smøres på bunden og ønsket fyld kommes ovenpå. Bager ved 225 grader i ca. 20 minutter.
Hvor lækkert og dejlig hurtig når der ikke skal være tid til hævning.
SvarSletÅh, man kan næsten dufte den smeltede ost - lækkert.
SvarSlet- Anne