SOCIAL MEDIA

24. sep. 2010

Fredags Fund og efterår på vej?

Vores Løvhyttefest gik godt og vi hyggede os med godt selskab og masser af dejlig mad. Det var lidt rigeligt varmt inde i "hytten" selvom den var rummelig men det gik. Enkelte år har vi været så heldige at få de første regndråber i Sukkot ugen og så har det været ekstra hyggeligt at sidde ude i hytten. Ingen tegn på regn disse dage men nærmere hedebølge. Idag var vi på tur til den skønne havneby Akko og der var 35 grader. Mere om den tur imorgen.
Men om ikke andet er der tegn på efterår i butikkerne. Der er flødeboller på hylderne igen. De kan ikke købes om sommeren hernede da de simpelthen ville smelte! Så et tegn (som ikke altid helt holder) på efterår er altså flødeboller. Har en sikret mig kasse som står i køleskabet. Og så blomstrer min sommerfugleblomst igen ude i haven - den er altså så flot. Sidste billede på min lille scrapside er af daddelsmåkagerne jeg bagte den anden dag - de er allerede væk.


Her er linket til en side hvor man kan downloade nogen skønne tape strimler til brug i Photoshop eller Paintshop. Katrina Tan har et helt fantastisk website Pugly Pixel som er værd at se nærmere på. Linket til siden hvor strimlerne kan downloades er lige her!
God weekend til alle mine søde læsere♥

10 kommentarer :

 1. Hvor er det spændende at læse om Løvhyttefesten i dit forrige indlæg.
  Det er en flot scrap du har lavet.
  God weekend til dig

  SvarSlet
 2. Hahahaha.. så heldige at få lidt regn... skøn bemærkning Tina :-) Vi er meget heldige her i DK i dag.
  Ha' en dejlig weekend og knus til dig.

  SvarSlet
 3. Jeg må lige kigge lidt nærmere på linket senere. Det må være skønt at temperaturen er lidt lavere - så i kan få flødeboller ;) RIgtig god weekend. Vi skal til 2 års fødselsdag ved en af vores mange niecer i dag - og i går var vi til fødselsdag ved svigermor :) Knus

  SvarSlet
 4. Hihihi... fedt efterårs tegn... Flødeboller hihihi

  Her rfegner det i dag... Møg irriterende for vi skal i Tivoli.... De lukker i morgen... Så det er ved at være sidste chance....

  Men hvis det blive ved... Så stemmer jeg for en tur i biffen i stedet for... Gider ikke gå og fryse ....


  Rigtig god weekend
  ¨Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 5. Også god weekend til dig :)
  Her tegner det helt godt.
  Vi er på vej til at køre en tur til stranden.
  Hvor er det sjovt med de flødeboller. Her er der helt andre tegn som nedfaldne blade, vanter i Føtex, anderledes strik i vinduerne i strikkebutikkerne, rodfrugter og suppe...
  Rart at det hele ikke er ens.
  Bortset fra nogle matematikopgaver jeg skal have rettet er der ingen ko på isen her.
  Kram Louise

  SvarSlet
 6. Hej Tina! Ja tænk engang 35 grader, her er det dog stadig lunt vil jeg sige... 16-17 grader, så de store jakker er ikke fundet frem endnu. De ser vildt lækre ud dine daddelkager..saftige, er det noget du vil dele opskrift på? Trænger til fornyelse og de ser bare skønne ud.
  God søndag
  Knus Louise

  SvarSlet
 7. Godt at festen gjekk bra..
  Og kakene du viser ser berre lekre ut!!

  Ha ei vakker ny veke :-)

  SvarSlet
 8. Hej Tina, godt at alt gik godt under Løvhyttefesten. Du udvider dejligt min horisont med nye oplysninger og informationer, som jeg ikke anede det fjerneste om, tak for det.
  Mon det måske kan lade sig gøre at få opskriften på daddelsmåkagerne, for de ser umanerligt lækre ud ☺.
  Knus til dig.

  SvarSlet
 9. Jeg er virkelig så misundelig over du bor i et land der er varmt! Jeg vil også bo sådan engang :) Hvor ser det bare lækkert ud det hele flødebolle- småkagerne og blomsten :) Hav en dejlig aften sødeste Tina.

  SvarSlet
 10. Betty - Tusinde tak♥
  Inge - MEGET heldige hi hi
  Anette - Er sikker på at det fødselsdagen var hyggelig. I hver familie er der nogen måneder hvor der er masser af fødselsdage!
  Marianne - Håber at I kom afsted og at det ikke regnede for meget!
  Louise - Ja der er ikke mange tegn på efterår hernede iforhold til Danmark. Og de få vi har holder ikke helt he he. Må nu være dejligt med en tur på stranden i efterårsvejr!
  Sigrid - Tak søde Sigrid de smager også rigtig godt! En god uge til dig også.
  Annette - Problemet er at det er sådan noget færdigt daddelfyld men kan man få noget lignende i DK? Skal nok gi oprskriften på dejen senere,
  Lotte - Skønt at høre fra dig♥ Ja men det kan også være for meget af det gode med al den sol ;-)

  SvarSlet