SOCIAL MEDIA

18. okt. 2010

Violas's Cupcakes og hjælp søges

Igår havde jeg et par ærinder i Tel Aviv og havde fornøjelsen af at besøge konditoriet Viola's Cupcakes. Jeg smagte en kage med hindbær og den var rigtig lækker. Der var også minicupcakes og en masse andre varianter. Ejeren Viola Goren har også udgivet en opskriftbog med cupcakes på engelsk! Her er et lille videoklip fra konditoriet som en anden har filmet.Konditoriet ligger på Dizengoff Street som er en lang vej med de mest fantastiske og specielle butikker. Der er alt fra vintage plakater, hyggelige cafeer, second hand shops og sjove tshirt butikker.Det er også her at man finder det første storcenter der blev bygget i Israel. Det har formået at forblive unikt. I centeret er der en masse specielle butikker udover de sædvanlige kommercielle kæder. Der er også hele 5 tatovører og mindst lige så mange skønheds saloner derinde! Begge billeder er taget med mobilen så ikke særlig god kvalitet.

 Graffitti i Tel Aviv - The Beatles i selskab med Iron Maiden!

Jeg vandrer hver morgen op til den lokale købmand for at købe friske boller til drengens madpakke. MEN har nu bestemt mig for at finde frem til den helt perfekte opskrift på boller-miniflute der kan bruges til madpakken. Her håber jeg så på jeres hjælp. Det må gerne være en med groft mel men det yngste er desværre mest til hvidt mel så sådan en version modtages også med kyshånd. Jeg bager ifovejen meget men den rigtige opskrift på boller der kan fryses og samtidig smage friske efter en halv dag i skoletasken har jeg altså ikke fundet.
Idag arbejder jeg kun eftermiddag så jeg vil igang med Anne Holt's Blind Gudinde som I nok har læst for længe siden. Ha en dejlig dag og uge♥
post signature

15 kommentarer :

 1. Hej Tina.
  Jeg skulle aldrig have set den video fra Viola`s Cupcakes, her sidst på formiddagen hvor blodsukkeret er lavt :o) Jeg er vildt lækkersulten nu. De var meget flotte.
  God uge til dig også.

  SvarSlet
 2. Hej Tina!
  Det var rigtig nok nogle lækre cupcakes.
  God uge til dig.
  Knus.

  SvarSlet
 3. Sonnie - Samme her ;-) Har lagt en banan frem til at tage med ud i haven hvor der er linet op til læse hygge. Ha en dejlig dag♥

  SvarSlet
 4. Margith - Den jeg smagte var fantastisk. Nu må jeg igang med at smage de andre eller købe bogen. Ha en dejlig uge♥

  SvarSlet
 5. MUMS MUMS MUMS ! Jeg får helt lyst til at bage cupcakes nu :O) Ikke det bedste for figuren...men min søde tand ELSKER dem! Lyder som en spændende indkøbsgade...ak, nu får jeg lyst til at shoppe ! Det er altså farligt at logge ind på din blog, søde Tina !
  Kender du til "Hvid hvede"? Det er hvedemel med et højt fiberindhold...det kunne du bruge til sønnikes brød.
  Ha en dejlig mandag og nyd din bog.
  Knus.

  SvarSlet
 6. Det er spændende at læse om butikkerne nede hos dig, Tina.
  Der findes så mange opskrifter på boller, at det er næsten håbløst at komme med gode råd. Vi holder selv meget af at bruge speltmel, når vi bager.
  Klem og god mandag til dig :-)

  SvarSlet
 7. Jeg synes, din morgentur, som du før har fortalt om, er så hyggelig....men jeg ville også foreslå hvid hvede til den ene. Jeg kommer altid en håndfuld eller 2 havregryn i, de "opdages" ikke, men giver fibre.
  Lad gerne dejen koldhæve (halver gærmængden og mindst 6 timer) og få på den måde et brød der har bedre krumme...synes jeg. Fedtstof - okie eller smør holder brødet fugtigt i længere tid. knus

  SvarSlet
 8. Chris - Har aldrigt hørt om hvid hvede men har læst om enriched flour måske det er det samme. Ha en dejlig dag♥
  Madame - Speltmel er også godt. Ja jeg må nok prøve mig frem der er netop mange mange opskrifter ;-) Jeg må lave et prøvekøkken. Ha en dejlig dag♥

  SvarSlet
 9. Lavendel - se det var et godt trick med de havregryn og koldhævning er jo perfekt til mig der aldrig sover mere end 6 timer. Så kan de blive helt friskbagte hi hi. Min morgentur er faktisk hyggelig - det er de samme man snakker med hver dag og oppe ved købmanden bliver der knævret til den store guldmedalje tidligt om morgenen. ha en dejlig dag♥

  SvarSlet
 10. Lækkersulten breder sig :)
  Jeg bruger også havregryn i bollerne og bager både en grov og en fin slags, men de er vist ikke så specielle, at det er nødvendigt med en opskrift - som jeg heller ikke har, jeg bager sådan lidt tilfældigt, som jeg også laver mad ;)

  SvarSlet
 11. Hejjjjjjjjjjjjjjjjjjj Hvor er det bare ... fy hihihihi

  De ser vel nok gode ud !!!! Savle, savle..... hihihihi

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 12. Kære Tina
  Mit trick til friske madpakkeboller er at lægge dem frosne i madpakken om morgenen, for så er de nemlig friske når de er tøet op til middagstid. Det gør jeg med stort set alt slags hjemmebag.
  Knus til dig.

  SvarSlet
 13. Kattens også at der er så langt til Tel-Aviv. Min morgenkaffe mangler pludselig noget.
  På min blog kan du i dag læse om en meget ydmyg frokost.

  SvarSlet
 14. Helle - god ide med havregryn. Lidt fyld må der til! Må nu være dejligt at kunne lave mad uden opskrift - jeg er lidt af en opskriftsslave!
  Marianne - Det var ren savl ;-)
  Signe - se all de gode ideer der kommer☺ Men så lægger du altså pålægget på lige inden du spiser?
  Rimkogeren - Ja der er desværre langt ;-) En ydsmyg frokost kan nu ogs[ g're det☺

  SvarSlet
 15. De her er både kæresten, jeg og den kræsne yngste-datter vilde med :-)
  http://www.godte.net/2010/11/fucking-flinke-boller.html

  Du kan sagtens lege lidt med meltyperne - hvis du tør ;-)

  SvarSlet