SOCIAL MEDIA

9. feb. 2011

Timna og Terrarium smykker


Ældste er på lejrtur i ørkenen. Er sikker på at de har en fantastisk tur. De sover i beduin telte og det er ikke ligefrem lunt om natten men han har fået en varm sovepose med. Han var godt træt igår da jeg talte med ham efter at have vandret rundt i ørkenen - god strategi fra lærernes side - ingen ballade med sådan en flok trætte 3 G'ere. Idag skal de vandre videre mod Eilat og Rødehavet.
Området de vandrede i igår hedder Timna. Her finder man nogen af de første miner i historien og det er her at den første kobber produktion fandt sted.


Timna området - billederne er lånt her


Spiste morgenmad sammen med min søde veninde Karin den anden dag. Vi var på cafe i området hvor den nedbrændte Ikea ligger. På samme cafe var der møde mellem en gruppe Ikea medarbejdere og deres chefer. Det forgik stille og roligt med megen forståelse og det lød til at samtlige arbejdere får løn et halvt år og derefter hjælp til at finde nyt arbejde - genopbygningen af butikken kan tage op til et år.
Billederne herunder har jeg taget. Der kom stadigvæk røg ud bagerste del af butikken og det vrimlede med sikkerheds patruljer.

Og så skal I lige se de sødeste terrarium smykker der kan købes hos WoodlandBelle .  Rent eventyr♥
Ha en dejlig dag♥
post signature


15 kommentarer :

 1. Hej Tina,
  Hvor spændende at være på lejrtur i ørkenen!! Det er da noget af et projekt; og meget anderledes end den klassiske 2.g-tur til Rom eller Paris...

  Det er vildt med den IKEA. Gad vide om der er nogen, der har sat ild til den?

  Kh. Eva

  SvarSlet
 2. ej smukke smykker det er eventyr :)
  og meget smukke billeder de der klippehuler jeg få vildt lyst til at rejse og opleve eventyr ... men det må blive i et andet liv :)
  trist med IKEA :(

  og kan du ha en dejlig dag der hvor du er i varmen :)

  SvarSlet
 3. Det lyder som en herlig tur 3.g har og lidt anderledes...Trist med Ikea, håber da de får bygget den op igen...I har da været hårdt ramt i dit område...Fine og sjove smykker..;-D

  SvarSlet
 4. Sikke en spændende udflugt din søn er på, så får du nok også en træt dreng hjem!
  En skam med Ikea, også for jer som handlende for så har du vel ikke lige adgang til svenske varer?
  Sikke sjove smykker, skal den vandes? ;-)

  SvarSlet
 5. Det lyder som en spændende oplevelse for din søn at være på lejrtur i ørkenen. Sjove smykker :P Knus

  SvarSlet
 6. Spændende tunnel.
  Nogen gange ville man ønske at hærværk kun skete éfter at hærværksmænd havde overvejet konsekvenserne for arbejderne og ikke bare for de grumme multinationale. Men jeg synes faktisk det er flot af IKEA at give et halvt års løn.

  Og jeg er så fristet af sådanne smykker - de er skønne.
  Knus til dig

  SvarSlet
 7. Må jeg i øvrigt ikke dele et stykke musik med dig fordi det er god humor og en lækker stemme og du kender det sikkert allerede, men fidelity har virkeligt sat sig fast hos mig og ham her kan det samme for mig og det er der ikke mange som kan: http://www.youtube.com/watch?v=SEsDNKb9Ons - Jimmy Jørgensen: I kissed a girl

  SvarSlet
 8. Hej Tina!
  Meget smukke billeder fra ørkenen, grumme billeder fra IKEA.
  Utroligt at der kan være så "meget" i en fingerring :-) Smykkerne er ret fine.
  Knus.

  SvarSlet
 9. Jeres natur er vikelig storslået. Fede billeder. Og så er jeg vild med de smykker. Hvis jeg ellers ikke havde brugt for mange penge ville jeg fluks bestille et :-)

  SvarSlet
 10. Lærerne har nok ingen besvær med de unge om aftenen efter en dags vandring ørkenen Hvor det nogle flotte billeder fra Timna. Det er godt lang tid det tager for at med bygge Ikea op igen.
  Et stor knus til dig

  SvarSlet
 11. Og manden min synes også at smykket med den blå sommerfugl var skønt og han har lovet mig en i gave - tak til dig

  SvarSlet
 12. Hej Tina, jeg var ikke klar over, at jeres Ikea er brændt - det er vel nok trist også for de ansatte, selv om de får hjælp.
  Sikke en oplevelse for din søn at være i ørkenen! Skønne billeder du viser fra Timna-området.
  Klem og en dejlig torsdag til dig :)

  SvarSlet
 13. Tak for de dejlige kommentarer søde blog veninder♥ Ældste er på vej hjem - de har haft en skøn tur. Den sluttede i Eilat ved Rødehavet hvor de besøgte det store Marina center. Jeg er også sikker på at branden var antændt - men at der måske virkelig er nogen der er istand til sådanne ting forekommer mig utænkeligt!! Og se om ikke andet så fik Signe et smykke ud af mit indlæg ;-) Tak for sangen - den er vidunderlig!!!!!! Lige min stil♥

  SvarSlet
 14. Endnu engang FANTASTISKE BILLEDER fra både DIN hånd og lidt lånte fjer :0)

  Det er fantastisk at få lov at se det land du bor i, fra din vinkel og med dine øjne.

  Det RYKKER!

  Knus

  SvarSlet
 15. Hej Tina.
  Hvor er det forfærdenligt med alle de medarbejder fra IKEA. Der må være meget fortvivlelse i de familier, men dejligt at høre der bliver taget hånd om dem.

  Det må være en fantastiske tur for sønnen. Jeg var der for nogle år siden. Det var en julidag og vi fik afvide at vi ikke måtte forlade bilen. Der var gloende hedt. Har aldrig oplevet varmen som der. Der var 45 grader i skyggen.
  Håber snart regnen stopper hos jer, vi lander om 10 dage og er mere end klar til lidt varmere vejr..:-)
  Knus V

  SvarSlet