SOCIAL MEDIA

24. apr. 2017

Blomkålsris med karry og ristede mandler

Blomkålsris smager fantastisk og kan varieres i det uendelige. Rigtig god måde at få flere grøntsager ind i hverdagskosten. Når blomkål bliver finthakket smager det meget mildt så selv dem der ikke er de store fans af blomkål vil kunne lide risene.






1 blomkålshoved
Mandler (skiver eller hakket groft) eller solsikkekerner  - ca. 1/2 dl
Ca. 2 spsk. olie evt. kokosolie
1 spsk. karry
1 spsk. spidskommen
1 tsk. salt 1/4 tsk. peber
2 spsk. citronsaft evt. mere alt efter smag
3 spsk. hakket purløg
Stilken fjernes fra blomkålshovedet og det skæres ud i store stykker. Det hakkes kort i en food processor indtil det får ris konsistens. Det kan også rives men det synes jeg er lidt mere besværligt ;-)
Mandlerne eller solsikkekernerne ristes et par minutter i olien og derefter tilsættes krydderierne. Blomkålen blandes i og det hele blandes sammen. Citronsaften og purløget tilsættes. Steger ca. 7 minutter. Blomkålsrisene kan holde sig i køleskabet ca. 5 dage.


4 kommentarer :

  1. Tusind tak for et lækkert tips.
    Har selv en ret jeg skal lege med her i denne uge, hvor blomkål bliver til ris. Første gang er i aften.
    Har gemt et link til din opskrift.

    SvarSlet
    Svar
    1. Du målige dele opskriften hvis den blev god. ELSKER blomkål!

      Slet
  2. Mums, det smager godt.

    SvarSlet
  3. As stated by Stanford Medical, It is really the ONLY reason this country's women get to live 10 years more and weigh 42 lbs lighter than we do.

    (Just so you know, it has NOTHING to do with genetics or some secret diet and really, EVERYTHING to do with "how" they are eating.)

    BTW, I said "HOW", not "what"...

    TAP this link to determine if this little quiz can help you release your real weight loss possibility

    SvarSlet