SOCIAL MEDIA

18. jun. 2011

Live fra Israel - sådan streamer I direkte fra jeres mobil!

En hed sommerdag venter udenfor. Først skal vi om til svigermor og spise morgenmad sammen og så er der nok strandtur bagefter.

Igår fandt jeg en applikation der gør at man kan sende direkte video fra sin mobil og dele med venner og familie. Enten sender man et link via Skype, Facebook, Twitter, email osv. eller man kan sende en sms. Jeg afprøvede det under Shabbat middagen igår hvor jeg havde aftalt med mine forældre at de kunne se med. Så de sad i Danmark og fik en direkte hilsen fra hele familien hernede. Applikationen hedder Bambuser (gratis) og man kan også lægge en afspiller ind på sin blog så der kan ses direkte med der.Har også fundet en god blog reader applikation (også gratis). Den hedder Slide reader og gør det let at følge med på blogs via mobilen. Den bruger ens Google reader med en flot opsætning. Der er to måder siderne kan vises på så se hvad der er bedst for jer.En god lørdag til jer alle♥
post signature

6 kommentarer :

 1. God formiddag Tina
  Måske jeg skulle ønske mig en Iphone i fødselsdagsgave. Kan godt se, jeg ikke kan undvære en...:-)
  Regnen vælter ned på Fyn og gaden skal holder fest, så er det bare træls...
  Vi beder til vejrguderne om lidt opklaring.. Og gerne resten af weekenden. Søndag har jeg jo et stævnemøde med Bon Jovi. Det bliver for vildt og måske regnen kan køle veninden og jeg lidt ned... Ha, Ha..
  God lørdag / RikkeBo

  SvarSlet
 2. En god ide Rikke♥ Øv med regn hvis der er gadefest. Gadefester er altså en herlig dansk ide! HVAD!!!!! skal du til Bon Jovi koncert - hvor er jeg misundelig. Tror der skal mere end regn til at køle jer ned he he. Kender en i USA (Stacey) hun været til mindst 50 Bon Jovi koncerter!!!!!!!!!!! God weekend!

  SvarSlet
 3. Smart med sådan en...min tlf kan også, men jeg orker ikke at sætte mig ind i det. Min søn døde for 14 dage siden, og jeg har været ved at opgive blog og pc og alskens helt. Men kommer igen, det ved jeg- god lørdag i solens land.

  SvarSlet
 4. Jeg har et gammelt hakkebræt af en kommode for mobil, så det er ikke lige noget jeg kan være med på, ha ha.. Men hvis jeg nogensinde kommer med på noderne, så skal jeg da lige ha' benyttet mig af alle dine gode tips.

  Hav en dejlig weekend, Tina ;o)

  SvarSlet
 5. En rigtig skøn weekend til dig dernede i sommervarmen. Stort knus fra NL.

  SvarSlet
 6. Rikke - Du må ha en for den er altså skøn!!! Må over til dig og se hvordan koncerten gik!
  Lavendel - Åh søde det gør mig så ondt. Har lagt en kommentar på din blog♥♥♥
  Heidi - Er sikker på at du vil elske den hvis du får dig en!!!
  Annette - Knus tilbage til dig♥

  SvarSlet