SOCIAL MEDIA

20. nov. 2013

Interaktiv video - Vania Heyman

Den israelske kunstner og instruktør Vania Heyman har lavet endnu et kunststykke. Denne gang en interaktiv video til Bob Dylan’s sang “Like a Rolling Stone”. Videoen er lavet som en slags tv kanal hvor man kan surfe rundt på kanalerne og hver gang er det forskellige mennesker der synger sangen. Genialt! Han har nogen sjove og skøre ideer. Videoen kan ses her – virkelig værd at se!

Der er flere videoer lavet af Vania på hans YouTube kanal! Han har også lavet videoen til Asaf Avidan’s Different Pulses. Den er jeg virkelig forelsket i. Så smuk og speciel. Har I nogen tips til sjove, skøre eller smukke videoer?

 

Knus

post signature

3 kommentarer :

 1. Hej Tina! Du er god til at finde godt musik og små sjove ting. Hvor er de gode og den med Bob Dylan er rigtig "sjov". Håber alt vel i det israelske og med din mands ben/knæ?
  Her begynder kulden af sætte ind. . jeg er bare glad for det har ladet vente helt ind til nu :-)
  Kh Maier

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Maier♥ Hi hi har ry for at finde alt der ikke er så vigtigt men sjovt! Det samme i butikker. Synes også er Bob Dylan videoen er sjov og genial!! Der er også et par israelere med. Bla. nyhedsoplæseren og ham fra økonomi kanalen men også mange fra kendte tv kanaler i USA! Tak for at du spørger til gemalen. Han skal opereres imorgen. Det var menisken! Godt at kulden har ladet vente på sig! Her er der en lillebitte snert af efterår og så alligevel ikke. I det mindste skal vi sove med fleece tæppe og ikke lagen så lidt køligere er det om natten. Knus

   Slet
 2. Anonym21/11/13

  Tak for lidt musik inspiration til en kold morgenstund ;-)

  SvarSlet