Ville ellers havde delt opskriften på nogle dejlige majs og kikærte frikadeller men kommer lige først med opskriften på det mest fantastiske gulrods og cashew pålæg. Tænker mange mangler lidt nye ideer til pålæg. Det smager simpelthen så skønt og friskt og er helt uden fedtstoffer! Har lagt mærke til at frisk koriander kan være lidt svært at finde i Danmark så brug evt. bredbladet persille istedet. Og så er den vegansk ;-)
Gulerod/Cashew pålæg
- 4 gulerødder
- 1.5 dl (ca. 1/2 kop) usaltede cashewnødder
- 2 spsk. tehina
- 1 bundt frisk koriander (alt efter smag)
- Saften fra 1 citron
- 1/2 tsk. salt
Cashewnødderne lægges i blød i mindst 1 time. Vandet hældes derefter fra. Først blendes gulerødderne og derefter tilsættes resten af ingredienserne. Blendes til massen er en ensartet masse. Og voila mere er der ikke i det. Opbevares i køleskabet i 3-4 dage!
Mums det ser vildt lækkert ud Tina. Tak for opskriften som nu er gemt. Knus
SvarSletHar købt ind til din granola idag. Skønt at dele opskrifter i blogverdenen. Knus
SletDet skal prøves :-)
SvarSletDet er virkelig lækkert pålæg. Vi får prøvet en masse nyt pålæg pga. ældste der jo er veganer. Det meste af tiden spiser vi andre også vegansk om ikke andet vegetarisk. Knus
SletDet må og skal prøves, så lækkert.
SvarSletDet lyder spændende, altså det med filmen, må lige tjekke, tak for info.
Det er virkelig en dejlig film. Bare man kunne se sådan en hver dag. God for humøret. Og det pålæg bliver man helt afhængig af - så frisk og lækkert. Knus
SletDen gemmes tak for det. Hvad er tehina?? Det maa jeg tjekke. Lavede din after eight kage i gaar. Der er ikke en krumme tilbage.
SvarSletPrøv at se her Lin http://da.wikipedia.org/wiki/Tahin Du kan måske finde det i en almindeligt supermarked ellers i et etnisk. Også et must til hjemmelavet humus og ovenpå falafel! Hvor skønt at kagen var et hit. Alt med chokolade og pebermynte er godt!! Knus
SletDen ser SKØN ud! Den skal jeg klart prøve at lave :-)
SvarSlet