200 g fin kokosmel
100 g hvid chokolade
En halv dåse sød kondenseret mælk
20-30 hasselnødder eller små chokoladekugler som f.eks Malteser
100 g fint kokosmel til pynt
200 g kokosmel blandes med den kondenserede mælk. Chokoladen smeltes ved svag varme eller i mikro ovn. Chokoladen blandes godt sammen med kokosblandningen. Sættes tilside ca. 15 min. Man triller ca. 20-30 kugler af blandingen. I hver kugle kommes der en nød eller chokolade kugle i midten. Hvis man bruger hasselnødder skal disse ristes ca. 20 min. i en 200 grader varm ovn. Pas på de ikke bliver for mørke. Kuglerne trilles i kokosmel og sættes på køl!
Tina, jeg nyder dine mange gode opskrifter. Du frister :-)
SvarSletJuleknus fra Danmark
Oh, de lyder dejlige! Dem må jeg prøve på et tidspunkt :-)
SvarSletJeg håber, I får nogle skønne dage, og der er tid til afslapning og hygge!
Lækkert. Tak for opskriften.
SvarSletEn julehilsen med sne og en frostklar dag her i det Jyske :-)