1.25 dl cashew nødder
5 courgetter (squash)
2 fed hvidløg
1 spsk. olivenolie
Salt og peber
Cashew nødderne sættes i blød i kogende vand i 30 min. eller natten over i koldt vand. Courgetterne skæres i 4-6 både og lægges i et fad beklædt med bagepapir. Olien og de pressede hvidløg fordeles over courgetterne. Bages ved 180 grader i ca. 30 min. indtil de er let gyldne og bløde. Nødderne og courgetterne blendes derefter sammen og salt/peber tilsættes efter smag.
Det lyder meget lækkert, Tina - tak for dejlig inspiration! Klem
SvarSletMed glæde! Knus
SletDet lyder som en spændende ret
SvarSletJa skønt pålæg♥
SletIt was very useful for me. Keep sharing such ideas in the future as well. This was actually what I was looking for, and I am glad to came here! Thanks for sharing the such information with us.
SvarSletUhmm det ser lækkert ud + printet og afprøves i morgen aften til kylling - tak for inspiration ♥
SvarSletLækkert pålæg! Er det som tilbehør du vil bruge det? Knus
SletMere mad...... jeg kommer altså snart ned og spiser mig mæt i alle dine lækre retter. :-D
SvarSlet