SOCIAL MEDIA

2. jul. 2015

One pot pasta

Mange måneder siden sidste indlæg men jeg er her skam stadig. Har haft travlt med livet ;-) Bla. har mine forældre været på besøg og lige derefter flyttede ældste til Berlin. Nu er sommeren over os. Ingen ferie endnu men det er ok sommeren er jo laaaaaang hernede hi hi. Inden ældste tog afsted drog vi på flere ture da det altid er det vi har elsket at lave sammen som familie og fordi det var en dejlig måde at være sammen på inden han drog afsted. Med fester, pakning, arbejde var det ellers svært at finde tid sammen til kun os 4. Han har nu boet der en lille måned og har fundet en dejlig lejlighed. Han er flyttet der til med hans band. De er nogenlunde kommet igennem det tyske demokrati og har allerede deres første koncert booket. En fantastisk by siger han og vi glæder os til at besøge ham. Vi savner ham selvfølgelig men er glade på hans og bandets vegne! Og det positive er at han ikke er længere end en bustur væk fra min danske familie!
Har længe villet dele denne geniale opskrift på en hurtig pastaret! Alt tilberedes i samme gryde og retten er på bordet i løbet af 20 minutter!

P1060613

P1060650

340 g pasta
340 g tomater (enten almindelige tomater skåret i store terninger eller cherry tomater skåret i halve)
2 spsk. olivenolie
3 fed knuste hvidløg
Frisk basilikum
1/2 tsk. chili
1 stort hakket løg
Peber
1 tsk. salt
Alle ingredienserne  kommes i en gryde. Helst en bred gryde hvis man ikke har sådan en så bræk pastaen over i 2. Lidt over 1 liter (11dl helt præcist) vand hældes over og det hele bringes i kog. Koger i ca. 15 min.

Og nyd den danske sommer. Hvor skønt det gode vejr endelig har ramt Danmark!

10 kommentarer :

 1. Der er da sket en masse siden sidst, så kan godt forstå du har haft travlt ;-)

  Det lyder så spændende med din søn og hans band. Håber de kommer til at trives i Berlin, men mon ikke, for Tyskland er jo et skønt land :-P

  Mmm den pasta ser lækker ud og super hurtigt til en hverdag hvor man skal skynde sig, så tak for opskrift :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja tiden går hurtigt når der sker en masse. Berlin er helt sikkert en skøn by. De har fundet en god lejlighed så de er glade! Knus

   Slet
 2. Berlin...... ikke det daarligste sted hehe. Oensker ham all helt og lykke. Ja Dk berlin er 6 timers bus og 35 euro. Ikke dumt. Fik det undersoegt for den store skal paa udveksling i Tyskland og vaertsfamilien har lovet at koere hende til Berlin saa hun kan tage bussen. Genialt, og saa stopper den i Gedser: endnu bedre haha. Tusinde tak for endnu en dejlig opskrift. Jeg gentager mig selv naar jeg siger at du burde udgive en bog.
  Knus og god sommer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød Lin♥ Berlin er helt sikkert en skøn by for dem og billigt med bus som du skriver. Hvor lang tid skal din ældste være afsted? Knus og også en god sommer til dig!

   Slet
 3. Tak for atter en god opskrift. Jeg lavede retten i går og den er både nem og lækker :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den ret er sltså god. Tænk at man ikke før har tænkt på at koge det hele sammen. Knus

   Slet
 4. Som jeg allerede har nævnt har jeg taget denne dejlige opskrift til mig, og ja, hvis der bare er brug for et lille stykke kød til, så er det jo kun fantasien der sætter grænser.
  Tusind tak. Glæder mig så meget til at benytte denne dejlige lette opskrift, i flæng, bare som den er,eller som før nævnt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Man kan helt sikkert variere opskriften osv. med champignoner, spinat osv. Knus

   Slet
 5. Den opskrift har jeg haft planer om at proeve i rigtig lang tid. Nu skal det vaere, saa tak for tippet!

  Dejligt din soen kan foelge sin droem og skoent at han er taet paa familien i DK.

  SvarSlet
  Svar
  1. Den opskrift kommer til at bruge rigtigt tit når man har fået den afprøvet. Er også glad på ældstes vegne. Det er med at forfølge sine drømme. Nogen af band medlemmerne har ikke europæisk pas så de håber de kan få kunstner visa. Knus

   Slet