SOCIAL MEDIA

3. maj 2010

Missing in action

Missing in action? Ikke helt men næsten. Kunne mærke at der var lidt for meget på programmet så det blev bloggen det gik ud over ;-( Nu er der mere styr på sagerne og jeg er tilbage - glæder mig til tur rundt i blogland senere. Det eneste jeg skal nå idag er at lave et lysbilledeshow til mine drenges kusines Bat Mitzva (en slags jødsik konfirmation som for pigernes vedkommende er når de er 12 år). Det glæder jeg mig til. Jeg har et fantastisk program til at lave sådanne shows - Proshow Producer . 
Fik en dejlig pakke fra Danmark igår. Min skønne svigerinde havde sendt masser af slik til børnene, lakrids til mig, blade og cd'er med Thomas Helmig og Eran Drori - er vi superforkælede eller hvad?
I fredags fejrede vi ældste søns 18 års fødselsdag. 1. del var en lille fest i haven hvor de var ca. 25 unge. Næste lørdag holder vi fest med familien og om 14 dage satser han på at han holder en større fest med en ven. De fejrede fredag da det var Lag B'Omer om lørdagen. Lag B'Omer er den 33. dag i Omer-perioden som går fra vores Pesach til Hsavuot (Pinse).  Hele Omer-perioden er en sørgetid til minde om alle de forfølgelser og lidelser, jøderne har gennemlevet i historien. Det er ikke tilladt at holde bryllup i de syv uger, perioden varer, og mænd må ikke barbere sig eller klippe håret - det er nu kun de mere relgiøse der overholder det. På denne dag fester jøderne med bål - vores Sankt Hans. Der er bål overalt og drengene var ude intil kl. 5 om morgenen. Ja højtider mangler vi ikke ;-)


Vil lige anbefale RadioGet som er en online radio. Tryk på download og efter installering kan man vælge mellem masser af forskellige radiostationer.
KNUS

post signature

20 kommentarer :

 1. Ja, synes da godt nok I har mange specielle dage at holde styr på !!! Men de lyder nu ret så hyggelige alle sammen !

  Dejligt med et pip fra dig.

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 2. Kjekt å høre fra deg igjen, Tina!
  Høres kjekt ut for ungdommene dine når de er ute til langt på natt...
  Slik en snill svigerinne som sender deg lakris,blader og cder fra Danmark. Kos deg med alt sammen.

  Ønsker deg en fin start på uken
  Klem Tove

  SvarSlet
 3. kære Tina
  Håber du er bleven helt rask igen.Det må være skønt, med en pakke med lækkerier fra Danmark ,jeg går udfra det er ting du ikke kan købe i Israel. Et forsinket tillykke med sønnens 18års fødselsdag.I har godt nok mange højtider,men der er jo også sket meget i jødernes historie.

  SvarSlet
 4. Tina!!! Back in Town! - men jeg bliver så bange, hver gang din musik går i gang...:-) Derfor er det nu alligevel godt at "se" dig igen - knus

  SvarSlet
 5. Ser at du har nok å henge fingrane i med..
  Vår eldste var 18 i januar og køyrer no bil..
  tida går.. Gratulere!

  Her hos meg SNØAR det!!

  Ha ei fin veke :-)

  SvarSlet
 6. Tak for de søde kommentarer. Ja det er i8kke helligdage vi mangler men det er godt nok - man har ikke ret til megen ferie hernede så helligdagene er velkomne! Tak for lykønskningerne. Kan ikke glemme at det sner i Norge uh ha..... Pyh er stadig igang med det her lysbilledeshow. Typisk mig at tro at det er let og så er det lige omvendt. KNUS♥

  SvarSlet
 7. Og et forsinket tillykke (meget) til din ældste Sigrid!

  SvarSlet
 8. He,he, takk for tilbudet, men tror det holder med den ene. Ellers stikker jeg gjerne innom for en kopp kaffe når det passer, hihi.Er du forresten på fb?
  Klem Tove

  SvarSlet
 9. Det må være skønt med de helligdage - jeg tænker at det giver en fælles historie i et nyt land. Jeg ville ønske vi havde flere fælles festdag som fx sankt hans - hvor vi gør noget sammen eller bededag. hvor man spiser hveder. Jeg synes det at være sammen om noget er skønt. Og dejligt at læse fra dig igen - jeg var begyndt at savne dine ord

  SvarSlet
 10. Hej Tina!
  Welcome back in blog-town :0) Det er da også det mest utrolige du overkommer...og jeg vil da istemme mig koret: Sikke mange mærkedage I har dernede...pyy, jeg ville blive helt forpustet, for jeg kan jo se, at de fleste af dem hænger sammen med regelsæt og mad...*Smiler*
  (Hviske, tiske...du er nævnt i artiklen om mit bloggen) :0)
  Ha det fantastisk dernede Tina!
  Stort knus herfra

  SvarSlet
 11. Hej Tina.
  I dag kan jeg sørme få en kommentar på din blog (det har jeg jo nogen gange problemer med).
  Kan godt se du har meget at se til og mange helligdage/traditioner (og jeg som troede at Spanier havde flest, men jeg tror i overgår ;-).
  Skønt med sådan en pakke fra Danmark!
  Knus

  SvarSlet
 12. Godt at se, at du er back in action ☺.
  Skønt at modtage en sådan pakke, det er bare så lækkert.
  Knus til dig.

  SvarSlet
 13. Godt at høre fra dig igen :)
  Det er vildt, så mange forskellige specielle dage I har, men det må nu også være meget hyggeligt.

  Jeg elsker de små positive billeder du smider i dine blogs af og til!

  SvarSlet
 14. dejligt at du er tilbage :o). Åh ja, det er så skønt at få pakke med gode sager.
  Knus
  Louise

  SvarSlet
 15. Hvis ikke det skulle være bloggen vi pauser på hvis det hele er lidt for meget, ja så ved jeg ikke hvor der skulle pauses :-))

  Men dejligt at høre fra dig igen.

  Skønt at få tilsendt sådan en pakke med noget af det i ikke kan få i Israel :-))

  Ha' en dejlig dag / uge.....knus

  SvarSlet
 16. Anonym7/5/10

  Det var lige lidt mærkeligt at finde dig....gennem Karina som jeg har fundet gennem Katrine.....når man sådan sidder i Finland og også ellers bor i Israel men er udsendt hertil i øjeblikket og også er blevet freaket løber.....Det var sjovt!!! Hilsen Kirsten

  SvarSlet
 17. Et stort forsinket tillykke med din 18 årige. Og god fornøjelse med alle festerne og højtiderne.

  SvarSlet
 18. Anonym10/5/10

  http://elderofziyon.blogspot.com/2010/05/lebanon-reclaims-hummus-record-from.html

  Her kan Danmark ikke følge med
  Krigen mellem israel & Libanon om Hummusrekord. Men det er da en bedre krig end med våben.

  Er du god til at lave hummus?

  Semit / Peter

  SvarSlet
 19. Kære Tina, Long time no hear :-)) Håber atl er vel hos jer, vi kæmper stadig med udsigtigen til sol og rigitg forårsvarme her i DK.
  Varmt knus til dig

  SvarSlet
 20. Et MEGET forsinket tak for de søde kommentarer. Føler endelig idag at jeg har det bedre efter pencilin. Puh får det altid skidt men der var ingen vej udenom. Hi hi ja der er mange mærkedag men det er også dejligt at have de dage at være sammen om - alle helligdage bliver fejret i stor stil.
  Hvor sjovt at vi "støder" sammen på den måde Kirsten. Hvilken del af Israel kommer du fra og skal du være i Finland meget længere?
  Hi hi Peter jeg kan slet ikke lide humus!! Og bare det kunne nøjes med at være humus krig imellem Israel og Lebanon! Som altid er det rigtig spændende indlæg du har på din blog. Skøn artikel om dig Lotte som nok giver flere lyst til at blogge. KNUS til jer alle♥

  SvarSlet