1 1/2 dåse udstenede grønne oliven (behøves ikke være så præcist)
1 dåse hele/skivede champignoner eller en lille bakke friske champignon
3 løg i terninger
4 pressede fed hvidløg
1.25 dl god olie
2 røde pebre skåret i strimler
1/4 lille grøn chili
Bredbladet persille og/eller frisk koriander
Lidt grøntsagsbouillion
1 spsk. stærk paprika eller chili
2 tsk. gurkemeje
2 tsk. spidskommen
2 tsk. tørret koriander
Salt
Reven skal fra 1/2 citron
Lidt pizzakrydderi eller oregano
2 store spsk. tomatkoncentrat
Ca. 2.5 dl vand
Skyl oliven med kogende vand, Hvis man bruger dåse champignon hældes vandet fra. Løg og hvidløg svitses i olien på en pande og hvis man bruger friske champignon skæres de i skiver og svitses med. Ellers tilsættes dåse champignonerne og både de røde pebre og chilien. Efter det har stegt med et par minutter tilsættes krydderierne og citronskallen. Tomatkoncentrat, bouillion og vand røres i. Koger med låg ved svag varme i ca. 30 min. Den friske koriander/persille drysses over. Serveres lun eller varm f.eks med et stykke brød eller som tilbehør.
Glæder mig til opskriften på de oste snegle , de ser gode ude
SvarSletDet er de også.Kender du det når man bare finder den perfekte dej!
SletVi har heldigvis mange muligheder for at finde etniske delikatesser, selv her i Holstebro, og oliven fås i mange forskellige emballage, jeg har fundet en der hitter hos mig :-)
SvarSletHvor ser det lækkert ud :) Jeg har aldrig set oliven i dåse, så jeg ved ikke, om de kan købes her i Arden, jeg tvivler. Jeg må huske at se efter, næste gang jeg kommer til en lidt større by.
SvarSletGreat article, Thanks for your great information, the content is quiet interesting. I will be waiting for your next post.
SvarSlet